A1 ehliyet ile 250cc sürersem ne olur?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,563
Taşıt sahibi ve süren aynı miktarda ceza kesiliyor bunu biliyorum, ama ceza miktarını bilmiyorum. Birde ceza iki tarafa da kesildikten sonra a2 ehliyetli birisi gelip almaz ise çekiliyormuş. Çekilince ne oluyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bir kazaya karışma durumunda yetersiz ehliyete sahip birisi, direkt ehliyetsiz gibi mi görülüyor.

Taşıt sahibi ve süren aynı miktarda ceza kesiliyor bunu biliyorum, ama ceza miktarını bilmiyorum. Birde ceza iki tarafa da kesildikten sonra a2 ehliyetli birisi gelip almaz ise çekiliyormuş. Çekilince ne oluyor?

Birde bir kazaya karışma durumunda yetersiz ehliyete sahip birisi, direkt ehliyetsiz gibi mi görülüyor.
Bu aralar ehliyetsiz yakalananları kimseyi beklemeden bağlıyorlar.

Ceza yer :D

Motor çekilince + çekici ve otopark ücreti de ödüyorsun ayrıca çekiyice motoru yüklerlerken canına okuyorlar çoğu zaman o da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,662
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri