Neler Yeni

A1 Ehliyeti almak hakkında sorular !

2mApoo

80+ Silver
ne fark eder güzel kardeşim a2 olunca 600 cc ye kadar istediğini alırsın ama a1 de kısıtlı
Sorun benim 600CC almak istemediğimde değil.
Tek sorun alamıyor olmamda :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bilgim yok,arkadaşlarınıza fiyat sorabilirsiniz yakın zamanda alan varsa.Ama mantık olarak düşününce istanbul ile bursada fiyat farkı tabii ki olacaktır.
O zaman ben bir tanıdıklara sorim kurs fiyatlarını. İnş kelepir fiyata bulurum çünkü yılbaşından sonra beklersem en az 5K çıkar cebimden.

ozaman al a-1 devam et kardeşim lüzumsuz masraf etme

hem a-1 alırsan vitessiz ile sınava girersin daha kolay olur
Peki sınava gireceğim motor tipini onlar mı belirliyor ?
Mesela naked tarzı yada cup tarzı fln ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

O zaman ben bir tanıdıklara sorim kurs fiyatlarını. İnş kelepir fiyata bulurum çünkü yılbaşından sonra beklersem en az 5K çıkar cebimden.
Hocam şimdi aklıma geldi abim araba ehliyeti alırken balıkesir yerine bursadan almıştı daha uygunmuş burada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz

Peki sınava gireceğim motor tipini onlar mı belirliyor ?
Mesela naked tarzı yada cup tarzı fln ?
knk ellerinde ne motor varsa onla giriyorsun ama kullanması kolay motorlar oluyo genelde birde bu kadar insan ehliyet alıyo senmi alamıcaksın takma kafana bunu

2mApoo

80+ Silver
Hocam şimdi aklıma geldi abim araba ehliyeti alırken balıkesir yerine bursadan almıştı daha uygunmuş burada.
Ben diyarbakırdayım knk ama burada daha ucuz olabilir tahminimce

knk ellerinde ne motor varsa onla giriyorsun ama kullanması kolay motorlar oluyo genelde birde bu kadar insan ehliyet alıyo senmi alamıcaksın takma kafana bunu
İnşallah knk girersem gelişmeleri buraya yazarım :D

Rulep

80+ Gold
B sınıfı için bilgim var da diğerlerini bilmiyorum

Ehliyet işini hemen halledemezsin kayıtlar 1-10 arası oluyor büyük ihtimalle kayıtlar doldu ve senin iş sonraki aya kaldı zammı güzel geçirecekler
Benim elim boş şansımı denerim diyorsan yarın sürücü kurslarına telefon ile ara bu ay için boş yer varmıymış öğren
Eğer varsa büyük ihtimalle öğleden sonra evrakları teslim edeceklerdir. E-devlet şifren falan yoksa zamanla yarışacaksın pttlerde sağlam kuyruk oluyor

2mApoo

80+ Silver
B sınıfı için bilgim var da diğerlerini bilmiyorum

Ehliyet işini hemen halledemezsin kayıtlar 1-10 arası oluyor büyük ihtimalle kayıtlar doldu ve senin iş sonraki aya kaldı zammı güzel geçirecekler
Benim elim boş şansımı denerim diyorsan yarın sürücü kurslarına telefon ile ara bu ay için boş yer varmıymış öğren
Eğer varsa büyük ihtimalle öğleden sonra evrakları teslim edeceklerdir. E-devlet şifren falan yoksa zamanla yarışacaksın pttlerde sağlam kuyruk oluyor
Ohaaa ciddimisin knk ?
Bizim hayaller hine siyah poşet diyosun yani :(

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
11 Aralık'ta tüm kurslar anlaşmış ve kurs fiyatları artıyor bilgin olsun daha 1 hafta önce görüştüm kayıt yaptıracaksan hemen git kayıt yaptır

WhoCares

80+ Gold
sınavlar basit dert etmeye değmez kurs ücretleri buluduğun ile kursun kalitesine göre değişiklik gösteriyor ama öyle uçurum yok sınav ücreti ve harç ücreti var yeni kimlik kartın varsa onla birleştirme ücreti var :kekw: sınavdan geçersen belge veriyorlar onu belli bir süre içinde ehliyete dönüştürmen lazım yoksa tekrardan sil başa dönersin

2mApoo

80+ Silver
11 Aralık'ta tüm kurslar anlaşmış ve kurs fiyatları artıyor bilgin olsun daha 1 hafta önce görüştüm kayıt yaptıracaksan hemen git kayıt yaptır
Peder eve gelsin konuşacam bakalım ne diyor.
sınavlar basit dert etmeye değmez kurs ücretleri buluduğun ile kursun kalitesine göre değişiklik gösteriyor ama öyle uçurum yok sınav ücreti ve harç ücreti var yeni kimlik kartın varsa onla birleştirme ücreti var :kekw: sınavdan geçersen belge veriyorlar onu belli bir süre içinde ehliyete dönüştürmen lazım yoksa tekrardan sil başa dönersin
Aslında sonuçta aynı belgeyi alacağım için ucuz olanını seçmemde sorun olmayacaktır.

WhoCares

80+ Gold
Peder eve gelsin konuşacam bakalım ne diyor.

Aslında sonuçta aynı belgeyi alacağım için ucuz olanını seçmemde sorun olmayacaktır.
sürmeyi biliyorsan sıkıntı olmaz kursun kalitesi çokta etkilemez ama:kekw: ilk defa süreceksen en azından piyasada işi bilen bi kurumdan al derim tabi bütçen varsa

2mApoo

80+ Silver
sürmeyi biliyorsan sıkıntı olmaz kursun kalitesi çokta etkilemez ama:kekw: ilk defa süreceksen en azından piyasada işi bilen bi kurumdan al derim tabi bütçen varsa
Şu zamlardan sonra bütçemin o kadar fazla olacağını sanmıyorum. Umarım kayıtlar devam ediyordur.

GodlyPain

80+ Bronze
A2 Al, zor falan değil
Güncel fiyatları bilmiyorum ama 2k 3k tutar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,113
Üyeler
166,154
Son üye