Evet bende gittim tedarikçiyle anlaşılmadıgı için satılamamaktadır diyordu annem sormuş çalışana geçen senede böyle yapmışlarBugün bende baktım bulamadım bi tane a101 de yazı vardı baya bir ürün gelmememiş, orda aradım ismini bulamadım ama büyük ihtimal oda o ürünlerin içinde.
Erteledim biraz hocam şuanlıkLedi almanızı kesinlikle önermem bu led tipi rgb değil sanırım kodu 28.. biş bişeydi yani 3 tane led var ve herbiri sadece tek bir renk veriyor ve böyle oldugu için çok yakın yansıcak yerlere kasalara ya da direk size bakıcak sekilde kullanamazsınız
adaptöründende ses geliyor belliki kondansatörü ve diğer parçaları kalitesiz
önerim aliexpresten kuponla 50 TL den bile daha ucuz bir şekilde almanız ben 40 TL ye çok güzel bri led aldım 1 yıl oldu hala kullanıyorum hatta anakartıma bağladım phılps amblight light gibi kullanıyorum
Harbi miiyiki alamamışsın adına sevindim ben aldım eve geldim taktım fişe bütün elektrikler gitti mutfağın elektrik hattı yandı birsürü elektrikçiyle uğraştım 3 haftadır da iadesine uğraşıyorum servise gitmesine rağmen iade almıyor![]()
Linki var mı ledin?Ledi almanızı kesinlikle önermem bu led tipi rgb değil sanırım kodu 28.. biş bişeydi yani 3 tane led var ve herbiri sadece tek bir renk veriyor ve böyle oldugu için çok yakın yansıcak yerlere kasalara ya da direk size bakıcak sekilde kullanamazsınız
önerim aliexpresten kuponla 50 TL den bile daha ucuz bir şekilde almanız ben 40 TL ye çok güzel bri led aldım 1 yıl oldu hala kullanıyorum hatta anakartıma bağladım phılps amblight light gibi kullanıyorum
5 mt yi kesmeden kullanmak gerekiyorsa abow
valla uğraşıyorum halaHarbi mi![]()
Aldığınız ledin linklini atabilirmisinizLedi almanızı kesinlikle önermem bu led tipi rgb değil sanırım kodu 28.. biş bişeydi yani 3 tane led var ve herbiri sadece tek bir renk veriyor ve böyle oldugu için çok yakın yansıcak yerlere kasalara ya da direk size bakıcak sekilde kullanamazsınız
Knk depolarda bile yok sanırım bende 3 yere gittim 2 sinin kapısında tedarikçi firma ile anlaşılamamıştır satışı gerçekleştirilmiyecek tarzı bişey yazıyordu saldım bende gelmicek muhtemelengençler alan var mı 6-7 farklı mağazaya gittim hiçbirinde yoktu gelmedi diyende oldu
Evet bende gittim tedarikçiyle anlaşılmadıgı için satılamamaktadır diyordu annem sormuş çalışana geçen senede böyle yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erteledim biraz hocam şuanlık
Linki var mı ledin?
Aldığınız ledin linklini atabilirmisiniz