Neler Yeni

Çözüldü✓ a101 e gelen 5 mt rgb şerit led alınır mı

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Bugün bende baktım bulamadım bi tane a101 de yazı vardı baya bir ürün gelmememiş, orda aradım ismini bulamadım ama büyük ihtimal oda o ürünlerin içinde.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bugün bende baktım bulamadım bi tane a101 de yazı vardı baya bir ürün gelmememiş, orda aradım ismini bulamadım ama büyük ihtimal oda o ürünlerin içinde.
Evet bende gittim tedarikçiyle anlaşılmadıgı için satılamamaktadır diyordu annem sormuş çalışana geçen senede böyle yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ledi almanızı kesinlikle önermem bu led tipi rgb değil sanırım kodu 28.. biş bişeydi yani 3 tane led var ve herbiri sadece tek bir renk veriyor ve böyle oldugu için çok yakın yansıcak yerlere kasalara ya da direk size bakıcak sekilde kullanamazsınız

adaptöründende ses geliyor belliki kondansatörü ve diğer parçaları kalitesiz

önerim aliexpresten kuponla 50 TL den bile daha ucuz bir şekilde almanız ben 40 TL ye çok güzel bri led aldım 1 yıl oldu hala kullanıyorum hatta anakartıma bağladım phılps amblight light gibi kullanıyorum
Erteledim biraz hocam şuanlık

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,088
İsim
Hacı
iyiki alamamışsın adına sevindim ben aldım eve geldim taktım fişe bütün elektrikler gitti mutfağın elektrik hattı yandı birsürü elektrikçiyle uğraştım 3 haftadır da iadesine uğraşıyorum servise gitmesine rağmen iade almıyor :D
Harbi mi 😳

Receb İvedik

80+ Bronze
gençler alan var mı 6-7 farklı mağazaya gittim hiçbirinde yoktu gelmedi diyende oldu

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Ledi almanızı kesinlikle önermem bu led tipi rgb değil sanırım kodu 28.. biş bişeydi yani 3 tane led var ve herbiri sadece tek bir renk veriyor ve böyle oldugu için çok yakın yansıcak yerlere kasalara ya da direk size bakıcak sekilde kullanamazsınız

önerim aliexpresten kuponla 50 TL den bile daha ucuz bir şekilde almanız ben 40 TL ye çok güzel bri led aldım 1 yıl oldu hala kullanıyorum hatta anakartıma bağladım phılps amblight light gibi kullanıyorum
Linki var mı ledin?

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Aldığınız ledin linklini atabilirmisiniz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
gençler alan var mı 6-7 farklı mağazaya gittim hiçbirinde yoktu gelmedi diyende oldu
Knk depolarda bile yok sanırım bende 3 yere gittim 2 sinin kapısında tedarikçi firma ile anlaşılamamıştır satışı gerçekleştirilmiyecek tarzı bişey yazıyordu saldım bende gelmicek muhtemelen

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Evet bende gittim tedarikçiyle anlaşılmadıgı için satılamamaktadır diyordu annem sormuş çalışana geçen senede böyle yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erteledim biraz hocam şuanlık

Linki var mı ledin?

Aldığınız ledin linklini atabilirmisiniz

aliexpresteki çoğu led kaliteli eğer bütçeniz varsa biraz daha iyilerini almanızı öneririm çünkü bunun üstündeki led sayısı biraz az ama parlaklığı çok güzel o yüzden sorun olmuyor ama isterseniz ki lamba gibi güçlü fln olsun led sayısı fazla olanlardan alın

Ekran görüntüsü 2023-03-24 001333.png

IMG_20230303_185249.jpg kasanın içindeki masadaki monitördeki hepsi aynı led(aliexpresten aldıgım)

Top Bottom