NAMEZLESSES
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaşlar bilgisayarımdaki ramın aynısı burada da var diğer sitelerde çok absürt fiyatlar dolanıyor. Sizce buradan almalı mıyım?
Üründen bağımsız konuşuyorum. Elektronik bir ürün aldım çok geç kargolandı. Bu süreçte hiç cevap verilmedi. 8GB DDR4 için bana çok yüksek geldi. Tercih sizin.Arkadaşlar bilgisayarımdaki ramın aynısı burada da var diğer sitelerde çok absürt fiyatlar dolanıyor. Sizce buradan almalı mıyım?
benim pcde aynı ramlar var farklı ram almak istemiyorum diğer sitelere bir bakıyorum aşırı yüksek fiyat bu ram için, sizce beklemeye değer mi çünkü burada 16 gb alabiliyorsam bu fiyata diğer sitelerde 8 gb bile belki alamamÜründen bağımsız konuşuyorum. Elektronik bir ürün aldım çok geç kargolandı. Bu süreçte hiç cevap verilmedi. 8GB DDR4 için bana çok yüksek geldi. Tercih sizin.
Alabilirsin. Ama kargolaması uzun sürer.Arkadaşlar bilgisayarımdaki ramın aynısı burada da var diğer sitelerde çok absürt fiyatlar dolanıyor. Sizce buradan almalı mıyım?
geçen gün aldım 2 adet 1075tl. kartın kampanyasıyla 930a geldi çok uygunŞunu alXPG 8GB (1x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 8GB (1x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com