Neler Yeni

A101 klavyesi Piranha

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Piranha markalı klavyeyi aldım bir laptop kullanıcı olarak aşırı hoş duruyor ve kullanımı kolay. Şu an ondan yazıyorum ileride masaüsütüne geçersem bunu kullanmaya devam ederim yazmak aşırı hoş sesi falan güzel tek sıkıntısı ışık hareketli ya da değiştirebilir değil sabit mavi kırmızı yeşil 40 lira olduğu için bu kadar omasına bile şükür. Deneyimleri aktarmak istedim herkese iyi günler. (2 yıl garantili )

whiterose

80+ Bronze
a101 kaçta açılıyor bu arada? monitör arkasına yapılan ledlerden alıcam kaçırmayayım

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Ben pirhana kulaklık kullanıyorum. 1ayda Mikrofonu çıktı ve jak girişi yamuldu.Yorumlara baktığımda herkesin kulaklığa sövdüğünü gördüm.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
a101 kaçta açılıyor bu arada? monitör arkasına yapılan ledlerden alıcam kaçırmayayım
İnternette 9 yazıyor ama doğru mu bilmiyorum Koronadan dolayı değişmiş olabilir

whiterose

80+ Bronze

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Piranha markalı klavyeyi aldım bir laptop kullanıcı olarak aşırı hoş duruyor ve kullanımı kolay. Şu an ondan yazıyorum ileride masaüsütüne geçersem bunu kullanmaya devam ederim yazmak aşırı hoş sesi falan güzel tek sıkıntısı ışık hareketli ya da değiştirebilir değil sabit mavi kırmızı yeşil 40 lira olduğu için bu kadar omasına bile şükür. Deneyimleri aktarmak istedim herkese iyi günler. (2 yıl garantili )

Bunun için böle bir inceleme yaptım.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haritadan baktım benim gideceğimde 9 yazıyor umarım doğrudur
kanka geç gördüm ama bizim burada 7,30 açılıyor ben 7 de gittim
Mesaj otomatik birleştirildi:

o çok güzel ya ses duyarlı falan ama param kalmadı bir daha ki wsefere alacam ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben pirhana kulaklık kullanıyorum. 1ayda Mikrofonu çıktı ve jak girişi yamuldu.Yorumlara baktığımda herkesin kulaklığa sövdüğünü gördüm.
vallla kulaklığı bilemem ama klavye iyi keşke renk değiştirme olsaymışta 30 lira daha pahalı olsaymış şoka gelen phlips marka klavye on numaraydı ama onu kaçırmıştım keşke onu alsaydım

Top Bottom