A101de satılan Toshiba televizyon

Seran_Tk

80+
Reaksiyon skoru
17
A101de satılan bir televizyon var. 4k 50 Hz 65 inç smart TV sizce alınır mı? 8k fiyatı var.
Televizyonun markası aşağıdaki fotoğrafta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up

Ekler

• IMG-20220820-WA0003.jpg
    IMG-20220820-WA0003.jpg
    89.4 KB · Hit: 59
Son düzenleme:
A101de satılan bir televizyon var. 4k 50 Hz 65 inç smart TV sizce alınır mı? 8k fiyatı var.
Boyutu falan güzel ama ben tv alımlarında hep Samsung smart tvleri öneririm kendimde Samsung kullanıyorum ve çok memnunum

Boyutu falan güzel ama ben tv alımlarında hep Samsung smart tvleri öneririm kendimde Samsung kullanıyorum ve çok memnunum
bende samsung tv kullanıyorum 2 yıl sonunda ekranın sol üst orta da ve sağ alt ortada beyaz ışıklar çıktı aynı sorunu bir çok kişi yaşıyormuş bir de ya şans ya da iç paneli kötü tam bilemiyorum

bende samsung tv kullanıyorum 2 yıl sonunda ekranın sol üst orta da ve sağ alt ortada beyaz ışıklar çıktı aynı sorunu bir çok kişi yaşıyormuş bir de ya şans ya da iç paneli kötü tam bilemiyorum
Banada oldu o bir kere. Samsung servisi aradım direkt ücret almadan değiştirdiler. Ve bu benim gönlümü kazandı. Ama çoğu kişinin yaşadığını bilmiyordum

Up
O parayı Vestel üretimi toshibaya vermeyin hocam ya

Up

Çok daha iyi

Televizyonda Samsung ve LG markalarını tek geçerim. Kendim de SAMSUNG 55Q70B modelini kullanıyorum.

Youtubeda videoları var modeli yazınca incelemeler çıkıyor. UL modelleri android değil toshibanın UA modelleri android.
Ben 2012'de aldığım Samsung 46D8000 tv'mi halen kullanıyorum sıkıntısız. Sadece smart kısmı işe yaramıyor.

Geri