Boyutu falan güzel ama ben tv alımlarında hep Samsung smart tvleri öneririm kendimde Samsung kullanıyorum ve çok memnunumA101de satılan bir televizyon var. 4k 50 Hz 65 inç smart TV sizce alınır mı? 8k fiyatı var.
Televizyonun markası aşağıdaki fotoğrafta
Ghosting yapıyor mu :sBoyutu falan güzel ama ben tv alımlarında hep Samsung smart tvleri öneririm kendimde Samsung kullanıyorum ve çok memnunum
Yok tvlerde ghosting yok, aşırı iyi tvleriGhosting yapıyor mu :s
Ha iyi o zamanYok tvlerde ghosting yok, aşırı iyi tvleri![]()
bende samsung tv kullanıyorum 2 yıl sonunda ekranın sol üst orta da ve sağ alt ortada beyaz ışıklar çıktı aynı sorunu bir çok kişi yaşıyormuş bir de ya şans ya da iç paneli kötü tam bilemiyorumBoyutu falan güzel ama ben tv alımlarında hep Samsung smart tvleri öneririm kendimde Samsung kullanıyorum ve çok memnunum
Banada oldu o bir kere. Samsung servisi aradım direkt ücret almadan değiştirdiler. Ve bu benim gönlümü kazandı. Ama çoğu kişinin yaşadığını bilmiyordumbende samsung tv kullanıyorum 2 yıl sonunda ekranın sol üst orta da ve sağ alt ortada beyaz ışıklar çıktı aynı sorunu bir çok kişi yaşıyormuş bir de ya şans ya da iç paneli kötü tam bilemiyorum
O parayı Vestel üretimi toshibaya vermeyin hocam yaA101de satılan bir televizyon var. 4k 50 Hz 65 inç smart TV sizce alınır mı? 8k fiyatı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Up
A101de satılan bir televizyon var. 4k 50 Hz 65 inç smart TV sizce alınır mı? 8k fiyatı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Up