Kesinlikle almamalısın. İptal edip, distrübitör garantili alın.Hepsiburada'da 256 GB resmi astıcı yoktu A101 daha mantıklı diye bugün spariş verdim ama sonra biraz bakınca A101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?
Hocam bu mağzaların samsung türkiye garantili olanlarından mı alayım yoksa bu daha mı mantıklı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...s24fe-8256gb-akilli-telefon-mavi-1240650.html mediamarktın sitesinde bir şey yazmıyor ama samsung türkiye garantili mi acaba bu attığım linkteki telefon.Kesinlikle almamalısın. İptal edip, distrübitör garantili alın.
Alabilirsin güvenilir.Hocam bu mağzaların samsung türkiye garantili olanlarından mı alayım yoksa bu daha mı mantıklı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...s24fe-8256gb-akilli-telefon-mavi-1240650.html mediamarktın sitesinde bir şey yazmıyor ama samsung türkiye garantili mi acaba bu attığım linkteki telefon.
Tr garantili olmadığına emin miyiz? A101 sitesinde mı yazıyor yoksa birilerinden o yönde mi bir şeyler duydunHepsiburada'da 256 GB resmi astıcı yoktu A101 daha mantıklı diye bugün spariş verdim ama sonra biraz bakınca A101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?
Hocam bu mağzaların samsung türkiye garantili olanlarından mı alayım yoksa bu daha mı mantıklı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...s24fe-8256gb-akilli-telefon-mavi-1240650.html mediamarktın sitesinde bir şey yazmıyor ama samsung türkiye garantili mi acaba bu attığım linkteki telefon.
Sitesinde sadece 24 ay garanti yazıyor başka bir samsung telefon için bu forumdaydı galiba başka bir forum da olabilir bir kullanıcı müşteri hizmetlerine sorunca ithalatçı garantili cevabını almış. Forumlarda başka kişilerde aynı şeyi söyledi a101 alma dediler.Tr garantili olmadığına emin miyiz? A101 sitesinde mı yazıyor yoksa birilerinden o yönde mi bir şeyler duydun
Attığıma bakabilirsiniz hocamfsdf
Sitesinde sadece 24 ay garanti yazıyor başka bir samsung telefon için bu forumdaydı galiba başka bir forum da olabilir bir kullanıcı müşteri hizmetlerine sorunca ithalatçı garantili cevabını almış. Forumlarda başka kişilerde aynı şeyi söyledi a101 alma dediler.
yinede bir danış istersen tr garantilidir muhtemelenfsdf
Sitesinde sadece 24 ay garanti yazıyor başka bir samsung telefon için bu forumdaydı galiba başka bir forum da olabilir bir kullanıcı müşteri hizmetlerine sorunca ithalatçı garantili cevabını almış. Forumlarda başka kişilerde aynı şeyi söyledi a101 alma dediler.
reis diyorsan telefona 2 sene bişey yapmma sorunsuz bi şekilde kullanırım al eğer fiyatı daha düşükse iptal etme ve a101 in ithalatcı garantili bi ürün satacağını düşünmüyorumHepsiburada'da 256 GB resmi astıcı yoktu A101 daha mantıklı diye bugün spariş verdim ama sonra biraz bakınca A101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?
Yok hocam resmi site dün iptal ettim param gelmiş.reis diyorsan telefona 2 sene bişey yapmma sorunsuz bi şekilde kullanırım al eğer fiyatı daha düşükse iptal etme ve a101 in ithalatcı garantili bi ürün satacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis sanırım a101 in kopyası bi siteden satın aldın geçmiş olsun