A101'den Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Hepsiburada'da 256 GB resmi astıcı yoktu A101 daha mantıklı diye bugün spariş verdim ama sonra biraz bakınca A101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?

Hepsiburada'da 256 GB resmi astıcı yoktu A101 daha mantıklı diye bugün spariş verdim ama sonra biraz bakınca A101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?
Tr garantili olmadığına emin miyiz? A101 sitesinde mı yazıyor yoksa birilerinden o yönde mi bir şeyler duydun

Ekler

• Screenshot_2025-06-14-00-29-32-362_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-14-00-29-32-362_com.android.chrome.webp
    41.4 KB · Hit: 74
fsdf
Tr garantili olmadığına emin miyiz? A101 sitesinde mı yazıyor yoksa birilerinden o yönde mi bir şeyler duydun
Sitesinde sadece 24 ay garanti yazıyor başka bir samsung telefon için bu forumdaydı galiba başka bir forum da olabilir bir kullanıcı müşteri hizmetlerine sorunca ithalatçı garantili cevabını almış. Forumlarda başka kişilerde aynı şeyi söyledi a101 alma dediler.

fsdf

Sitesinde sadece 24 ay garanti yazıyor başka bir samsung telefon için bu forumdaydı galiba başka bir forum da olabilir bir kullanıcı müşteri hizmetlerine sorunca ithalatçı garantili cevabını almış. Forumlarda başka kişilerde aynı şeyi söyledi a101 alma dediler.
Attığıma bakabilirsiniz hocam

fsdf

yinede bir danış istersen tr garantilidir muhtemelen

reis diyorsan telefona 2 sene bişey yapmma sorunsuz bi şekilde kullanırım al eğer fiyatı daha düşükse iptal etme ve a101 in ithalatcı garantili bi ürün satacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis sanırım a101 in kopyası bi siteden satın aldın geçmiş olsun

reis diyorsan telefona 2 sene bişey yapmma sorunsuz bi şekilde kullanırım al eğer fiyatı daha düşükse iptal etme ve a101 in ithalatcı garantili bi ürün satacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis sanırım a101 in kopyası bi siteden satın aldın geçmiş olsun

Yok hocam resmi site dün iptal ettim param gelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,733
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri