Neler Yeni

A3 sedan sportline alınır mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Marka takıntıısı için ben boyle düşünmezdim ama siz bilirsiniz.
A3 Kötü değil ama çok yavaş 1.3 multijet2 motoru bile daha iyi hocam dizel. 1.6 130hp lik 1.5 130hp lik egea bile motor olarak çok daha başarılı. A3'e göre bence iç donanım olarakta ve ekran vb olarakta bile daha iyi bence lounle plus+ paketleri.
1.5 tsi 150 hp performansı passatta veya süperbde az gelebilir. A3 daha hafif bir araçtır.
1.6 mjet dizel ile benzinli karşılaştırmak hata. 1.5 hbyrid egea ile düz benzinli motoru karşılaştırmakta hata. Bence daha mantıklı karşılaştırmalar yapılabilir
A3 yerine egea önermezdim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya da bakarsak bu paralara 35 tfsi temiz a3 pek bulunmuyor. Bu paraya temiz bir araç varsa almanızı öneririm.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
1.5 tsi 150 hp performansı passatta veya süperbde az gelebilir. A3 daha hafif bir araçtır.
1.6 mjet dizel ile benzinli karşılaştırmak hata. 1.5 hbyrid egea ile düz benzinli motoru karşılaştırmakta hata. Bence daha mantıklı karşılaştırmalar yapılabilir

Konuya da bakarsak bu paralara 35 tfsi temiz a3 pek bulunmuyor. Bu paraya temiz bir araç varsa almanızı önerirk alıcam o yüzden

Kuzenimden alıcam.2016 model 89.000 KM 1 değişeni var.Fiyatı normalde 1.300.000 Tl‘ydi bana 1.230.000 yaptı.Emsalleri 1350000 Tl’den başlıyor.

etnetalw

80+ Bronze

Konuya da bakarsak bu paralara 35 tfsi temiz a3 pek bulunmuyor. Bu paraya temiz bir araç varsa almanızı öneririm.
A3 Mü egea mı denilse ben egea derim kendi fikrimce piyasası ve alıcısı daha cok görmekteyim. Ve hızlı değerleniyor 2. el parça bulmasıda kolaylaşıyor coğunlukla motor anlamında vb derken hoşuma gitmekte loungle plus+ özellikle dev ekran bildiğiniz

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
A3 Mü egea mı denilse ben egea derim kendi fikrimce piyasası ve alıcısı daha cok görmekteyim. Ve hızlı değerleniyor 2. el parça bulmasıda kolaylaşıyor coğunlukla motor anlamında vb derken hoşuma gitmekte loungle plus+ özellikle dev ekran bildiğiniz
Bence egea ile a3’ü karşılaştırmanız mantıklı değil.
Malzeme Kalitesi,
Yalıtım,
Sunduğu özellikler vb.
1,5 35 TFSI motor egeanın en iyi motoruyla bile karşılaştırılamaz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam güzel gelebilir. Bahsettiğiniz pakette dolu zaten. 1.3 1.6 parçası bulmakta kolay.
Ama audi a3 ile kıyaslamak yanlış. Birinin fiyatı 1.300den başlıyor biri 800 900 gidiyor bundan bahsettim.
Egeanın piyasasının önde olduğu da aşikar. Ama arkadaş audi istiyor

etnetalw

80+ Bronze
Hocam güzel gelebilir. Bahsettiğiniz pakette dolu zaten. 1.3 1.6 parçası bulmakta kolay.
Ama audi a3 ile kıyaslamak yanlış. Birinin fiyatı 1.300den başlıyor biri 800 900 gidiyor bundan bahsettim.
Egeanın piyasasının önde olduğu da aşikar. Ama arkadaş audi istiyor
Audi istiyorsa Biraz eski kasa a4 bakabilir bence.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
Audi istiyorsa Biraz eski kasa a4 bakabilir bence.

B8 a4 için görüşümü belirttim.Bana biraz ağır kaçar.B9’ada bütçem yetmiyor.Şuan araba olarak 2013 m sport 1 serim var.Yeni ev aldım.Bu bahaneylede araba yenilemek istiyorum 😌

etnetalw

80+ Bronze
Bence egea ile a3’ü karşılaştırmanız mantıklı değil.
Malzeme Kalitesi,
Yalıtım, 1
Sunduğu özellikler vb.
1,5 35 TFSI motor egeanın en iyi motoruyla bile karşılaştırılamaz.
Bence tork daha önemli.
320 Nm olan 1.6 130hp. 1598 cc
250Nm Olan 35Tfsı. 150. 1498 cc

A3 Güvenlik,Malzeme kalitesi iyi olabilir ama yalıtımda ideal değil bence.
Multijet coğu motordan iyi

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
Bence tork daha önemli.
320 Nm olan 1.6 130hp. 1598 cc
250Nm Olan 35Tfsı. 150. 1498 cc

A3 Güvenlik,Malzeme kalitesi iyi olabilir ama yalıtımda ideal değil bence.
Multijet coğu motordan iyi

Benim a3’ten pek bir performans beklentim yok aslında.Getirsin götürsün mantığındayım.Arada sırada gazlasam beni tatmin edecek durumda.+200 ü rahat görüyor. Yani kısacası işimi görsün yeter😊

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş

Benim a3’ten pek bir performans beklentim yok aslında.Getirsin götürsün mantığındayım.Arada sırada gazlasam beni tatmin edecek durumda.+200 ü rahat görüyor. Yani kısacası işimi görsün yeter😊
Kuzenin iyi fiyata bırakıyomuş değerlendirebilirsin hatchbackleri o fiyatta , 100k bakımı da yaklaşmış biraz daha kırpabilirsen kârdır sana

etnetalw

80+ Bronze

Hocam top speed istiyorsan torku sağlam araç bakın çunku 180+ hp civic bile 210 zor görmekte siz düşünün. Torkü iyi olan egea var egeada o fiyat için önermem o fiyatada iyi bir araç görmek zor. En iyisi a3 test sürüşü mümkünse isteyin. Tüketimi az gibi geldi bana tercih sizin.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kuzenin iyi fiyata bırakıyomuş değerlendirebilirsin hatchbackleri o fiyatta , 100k bakımı da yaklaşmış biraz daha kırpabilirsen kârdır sana
Bence daha kırpmaya gerek yok satıcının mide bulanır. Tabi kişiye kalmış bir şey fakat yukarı da yazdığım gibi bu araba bu paraya kaçırılmaz. Ben şuan tartışmak yerine sabah notere gitmek için anlaşırdım
Bunlarda elektrikli devirdaim var o pahalı olabilir gerisi çok masraf çıkartmaz. Şanzımanı da daha götürür zaten o yüzden ben olsam daha üstelemezdim direkt alırdım. Tabii aracı piyasasına göre de değerlendirirdim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Bence daha kırpmaya gerek yok satıcının mide bulanır. Tabi kişiye kalmış bir şey fakat yukarı da yazdığım gibi bu araba bu paraya kaçırılmaz. Ben şuan tartışmak yerine sabah notere gitmek için anlaşırdım
Bunlarda elektrikli devirdaim var o pahalı olabilir gerisi çok masraf çıkartmaz. Şanzımanı da daha götürür zaten o yüzden ben olsam daha üstelemezdim direkt alırdım. Tabii aracı piyasasına göre de değerlendirirdim
Bide triger kayışı masraf çıkarır o da belki 120kya kadar götürür, fiyat iyi ama tanıdık diye dedim , dediğin gibi zorlamaya da gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,157
Üyeler
161,402
Son üye
gambıl
Top Bottom