ÖmerFaruk45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 305
Arkadaşlar bu anakartım var giriş seviyesi düşük bütçe için iyi mi? ?
üzerine 100 lira daha koyup b450 alamıyormusunuz ?Arkadaşlar bu anakartım var giriş seviyesi düşük bütçe için iyi mi? ?
a320 s2h anakart +ryzen 3 1200 +8gb 2666 mhz ram + gt1030 ekran kartı +240 gb ssd +500gb hdd+ dark sentiel 3x kırmızı fanlı kasam var (Unutmayın düşük bütçeli bu sistemim ve alındı bu sistem şuan ondan yazıyorum lütfen alay etmeyin)A320 chipsetli anakartların içerisinden Fiyat/Performans bir anakart bence, çünkü M.2 slotu var, her modelde yok mesela.
Sistemin nedir?
Düşük bütçeliymiş sistem ya, "Neden B450 chipsetli anakart almadın?" demek biraz yanlış olur, zaten kısabileceğin bir şey de yokmuşa320 s2h anakart +ryzen 3 1200 +8gb 2666 mhz ram + gt1030 ekran kartı +240 gb ssd +500gb HDD+ dark sentiel 3x kırmızı fanlı kasam var (Unutmayın düşük bütçeli bu sistemim ve alındı bu sistem şuan ondan yazıyorum lütfen alay etmeyin)
reis bı sıstem ıcın nıye alay edelıma320 s2h anakart +ryzen 3 1200 +8gb 2666 mhz ram + gt1030 ekran kartı +240 gb ssd +500gb HDD+ dark sentiel 3x kırmızı fanlı kasam var (Unutmayın düşük bütçeli bu sistemim ve alındı bu sistem şuan ondan yazıyorum lütfen alay etmeyin)
edenler var hocam babaları arağ şeyhi olan falan olanlar ediyorreis bı sıstem ıcın nıye alay edelım
bu forumda öyle insanlar yok.lütfen alay etmeyin
Kralsın.bu forumda öyle insanlar yok.
Çıkarsa totosuna vuruyoruz banı. Rahat ol reyz.
reis neden kızgın emotu attınreis bı sıstem ıcın nıye alay edelım
Neden alay edelim herkesin bütçesi bir değil. Öncelikle ben bu sistemin 3000mhz 16gb ramlisini ve rx550 olanını kullanıyorum Ancak anakart olarak b450 serisi tercih ettim çünkü b450 4.nesil destekliyor. İleride yükseltme yapacağım zaman anakart değiştirmem gerek kalmayacak. A320 s2h modeli ise a320 serisinin F/P anakartıdır . A320 anakartta çok iyi işlemciler destekliyor tabii. . Sistem düşük bütçe için güzel. Ancak tabikide gönül isterdi b450 olsun.a320 s2h anakart +ryzen 3 1200 +8gb 2666 mhz ram + gt1030 ekran kartı +240 gb ssd +500gb HDD+ dark sentiel 3x kırmızı fanlı kasam var (Unutmayın düşük bütçeli bu sistemim ve alındı bu sistem şuan ondan yazıyorum lütfen alay etmeyin)
bende zaten tarlada çalışıyorum pc mi geliştirmek için ama önce telefon almam gerekiyorDüşük bütçeliymiş sistem ya, "Neden B450 chipsetli anakart almadın?" demek biraz yanlış olur, zaten kısabileceğin bir şey de yokmuş.
Neden alay edelim herkesin bütçesi bir değil. Öncelikle ben bu sistemin 3000mhz 16gb ramlisini ve rx550 olanını kullanıyorum Ancak anakart olarak b450 serisi tercih ettim çünkü b450 4.nesil destekliyor. İleride yükseltme yapacağım zaman anakart değiştirmem gerek kalmayacak. A320 s2h modeli ise a320 serisinin F/P anakartıdır . A320 anakartta çok iyi işlemciler destekliyor tabii. . Sistem düşük bütçe için güzel. Ancak tabikide gönül isterdi b450 olsun.![]()
Allah çok daha iyilerini versin.bende zaten tarlada çalışıyorum PC mi geliştirmek için ama önce telefon almam gerekiyor
sana alay edenlere attım :dKralsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reis neden kızgın emotu attın