A320M, Ekran Kartı Desteği

Y3MR3

80+
Reaksiyon skoru
34
A320M-S2H anakartım var sürümü F50, 5600XT ekran kartı ve Ryzen 5-3600'ü sıkıntısız kullanabilirmiyim?

Kullanırsın fakat, R5 3600 ü A320 gibi bir anakartta kullanman pek iyi değil :D.

Evet, kullanabilirsiniz, darboğaz da yapmaz. Önemli olan anakartınız değil işlemcinizdir. Her ekran kartını her anakarta takabilirsiniz.

Evet, kullanabilirsiniz, darboğaz da yapmaz. Önemli olan anakartınız değil işlemcinizdir. Her ekran kartını her anakarta takabilirsiniz.

XFX 5600XT almıştım bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyordu, bazen de geliyordu fakat çözünürlük çok düşük oluyordu ekran kartında bir sıkıntı vardır diye servise gönderdim fakat sonradan aklıma geldi anakartlık bi sıkıntı olur mu diye?

XFX 5600XT almıştım bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyordu, bazen de geliyordu fakat çözünürlük çok düşük oluyordu ekran kartında bir sıkıntı vardır diye servise gönderdim fakat sonradan aklıma geldi anakartlık bi sıkıntı olur mu diye?
Yok, o sorun anakarttan dolayı değil, büyük bir ihtimalle ekran kartıyla ilgili bir sorun olmuş.

AMD nin en giriş seviyesi bir anakart, ve R5 3600 ünde dengesiz bir Voltaj çekme durumu var, yani B450 olsa iyi olurdu ama takarsın problem olmaz.

Voltaj düşürerek stabil değerlerde kullansak olmaz mı bir çok kişi öyle yapıyor.

Yok, o sorun anakarttan dolayı değil, büyük bir ihtimalle ekran kartıyla ilgili bir sorun olmuş.

Bilgisayarı açtığımda bios logosu gelmiyordu ve windows load ekranına gelmesi çok zaman alıyordu, bazende sistem kendini resetlediğinden hiç açılmıyordu ama ekran kartını çıkarıp onboard'a dönünce sıkıntısız açılıyordu pc

Voltaj düşürerek stabil değerlerde kullansak olmaz mı bir çok kişi öyle yapıyor.

Malesef A320 de öyle bir şey yapamassın, o özel voltaj ayarlama ayarı genelde orta seviye B450 ve üstü modeller de oluyor.

Geri