A320m s2h ve RX 9060 XT Uyumlu mu

Reaksiyon skoru
11
Rx 570 ekran kartım yandığı için yeni ekran kartı almam gerekiyordu anakartım gigabyte a320m s2h ve RX 9060 XT almayi düşünüyorum uyumlumudur tam perfonmansta çalışır mi yoksa yeni bi anakart mi gerekiyor?

Rx 570 ekran kartım yandığı için yeni ekran kartı almam gerekiyordu anakartım gigabyte a320m s2h ve RX 9060 XT almayi düşünüyorum uyumlumudur tam perfonmansta çalışır mi yoksa yeni bi anakart mi gerekiyor?
Pcie 5.0 alırsan tam performans çalışır a320 pcıe 5.0 değil, kart çalışır ama

uyumlu olsa bıle (bılmıyorum uyumlu mu? degılmı dıye) ıslemcınle dar boghaz yapabılır bence anakartı degıs onun parasına hersey ekran kartıdegıldır.

Pcie 5.0 alırsan tam performans çalışır a320 pcıe 5.0 değil, kart çalışır ama
Yani en azından bi süre beni idare eder demi şuanki anakartla? Bide islemci ryzen 5 5600 bi sorun çıkmaz diye biliyorum darbogaz gibi çünkü ikisinin kullanıldığı bir suru hazir sistem gördüm

Uyumlu ama çok az performans kaybı olabilir PCI sürümünden dolayı.

uyumluluk sorunu çekmezsin işlemci ne ?

Yani en azından bi süre beni idare eder demi şuanki anakartla? Bide islemci ryzen 5 5600 bi sorun çıkmaz diye biliyorum darbogaz gibi çünkü ikisinin kullanıldığı bir suru hazir sistem gördüm
Eder eder sorun olmaz, hem işlemciyi tam beslemesi için demiyim da daha stabil ve güzel olması için bi b550 veya kaliteli bi b450 senin için daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,290
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri