geçmeye değer ama 8k değer vermeleri çok az. elden satıp üzerine kendin para ekleyip alman daha iyi olacaktırDostlar takas desteği ile 8k civarı para veriyorlar a34'e. Üstüne 15k ekleyip s24fe geçmeye değer mi? Ne gibi farklar hissederim?
A34 ikinci elde 6 bine falan satılıyor çok abartılacak cihaz değil.geçmeye değer ama 8k değer vermeleri çok az. elden satıp üzerine kendin para ekleyip alman daha iyi olacaktır
Kesinlikle değer hocam o fiyat bandında daha iyisi hemen hemen yok diyim. Farkları her şeyde hissedersiniz. Ekran Kamera İşlemci vs. 2. el a34 e fena değil gibi fiyat iyi gibi. Belki başka yerlerde daha iyi olabilir ona bir bakmanız lazım.Dostlar takas desteği ile 8k civarı para veriyorlar a34'e. Üstüne 15k ekleyip s24fe geçmeye değer mi? Ne gibi farklar hissederim?
sıfırı 18k o yüzden dedim 2. el piyasasına bakmadım. doğrudurA34 ikinci elde 6 bine falan satılıyor çok abartılacak cihaz değil.
Sıfırı yok cihazın olan da gereksiz pahalıdır, kıyas için 2 nesil üstü olan A36 sıfırı 14 bin lira şuan.sıfırı 18k o yüzden dedim 2. el piyasasına bakmadım. doğrudur