Yardım A50 kapanma sorunu!!

DOKTOR🥼

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Arkadaşlar merhaba tel a50 40% 50% 60% yeniden başlatıyo kendini bazen tabi sıklıkla değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden sizce?

Batarya dan dolayı olabilir.

Bence bataryadan ya da yazılımsal herhangi bir hatadan kaynaklı olabilir. Benim 2 sene önce samsung galaxy e5 vardı bataryasını değiştirdim kendini yeniden başlatma sorunu çözülmüştü. Samsung yetkili servisi arıyarak detaylı bilgi alabilirsin.

Sizce?

Kapanmadan önce ısınıyor mu?

Bence bataryadan ya da yazılımsal herhangi bir hatadan kaynaklı olabilir. Benim 2 sene önce samsung galaxy e5 vardı bataryasını değiştirdim kendini yeniden başlatma sorunu çözülmüştü. Samsung yetkili servisi arıyarak detaylı bilgi alabilirsin.
Şuan karanti duruyo

Kapanmadan önce ısınıyor mu?
Hayır normal sıcaklıkda oyun oynadıkda felanda yeniden başlatılmıyo instagramda felan birden yeniden başlatıyo kendini bazen sıklıkla olmuyo

2 ay kadar alındım o kadar çabukmu?
Ampere uygulaması ile batarya değerlerine bakabilirsiniz.
Bataryayı zorlamayı deneyin Ekran parlakligini sona acin,4,5 g yi aktif edin Wifi yi konumu acin acabildiginiz ne varsa acin ustune ustluk video cekmeyi deneyin.
Bu bataryayı zorlayacağından dolayı sorunun kaynağının batarya olup olmadığını kolaylaştırabilir.5-10 dk kullanın.

Android 10 yükledin mi
Hayır yapmadım ondan olabilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ampere uygulaması ile batarya değerlerine bakabilirsiniz.
Bataryayı zorlamayı deneyin Ekran parlakligini sona acin,4,5 g yi aktif edin Wifi yi konumu acin acabildiginiz ne varsa acin ustune ustluk video cekmeyi deneyin.
Bu bataryayı zorlayacağından dolayı sorunun kaynağının batarya olup olmadığını kolaylaştırabilir.5-10 dk kullanın.
Tmm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,281
Üyeler
188,397
Son üye
hypexs
Geri