A55 128 mi A56 256 mı? Fiyat farkına değer mi?

Daha fazla güncelleme
Daha iyi ekran
Daha güçlü işlemci arıyorsan
Daha yeni bir telefon istiyorsan
A56 yı tercih etmelisin.

Honor400 e gelirsek güncelleme olarak Samsungdan geride kalıyor 3 yıl yanılmıyorsam bir de işlemci a56 dan biraz daha zayıf.
Yanılıyorsun hocam 6 yıl güncelleme desteği var honor 400 serisinin.

a56 bence al samsungun yeni serilerinde güncelleme desteği artık daha önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s serisine geçmeyeceksen a36 da alabilirsin
a36 ile a56 arasında işlemci olarak iyi fark var fiyat olarak güzel olsa da almışken iyi bir şey alayım diyorum.

Yanılıyorsun hocam 6 yıl güncelleme desteği var honor 400 serisinin.
Avrupa'da 6 yıl ama Türkiye'de 3 yıl.

uzun vadeli kullanacak olsam şahsi olarak tüm özelliklerini işlemcisini kullanabileceğim için s25 alırdım güncelleme desteği bitene kadar kullanırdım 6-7 yıl telefona başka para vermezdim bende s23 var one ui 7 güncellemesiyle animasyonlar falan aşırı iyileşti hiç donma yok kamerayı falan da iyileştirmişler nasıl yaptılarsa güncellemelerle eskiden 30x zoom yaptığımda net çekmezdi tam olarak artık net çekiyor

A55 ile A56 arasında fiyat farkı 128gb versiyonlarda da 256gb versiyonlarda da şuan 1k civarı fiyat farkı var. 128gb telefon için şuan yetersiz ama geçenlerde 256gb samsung evo micro sd aldım ve a56'da sd card desteği yok. Yani alırsam 256 almak zorundayım. A55'in 128 versiyonunu alıp sd card ile kullanırsam çok daha ucuza gelmiş olur. A55 128 şuan 16.5K, A56 256 ise şuan 20K.
A55'i sd card ile kullanabilmek büyük avantaj A56 alırsam 256 almak zorunda olduğum için 4k daha az verip A55 alsam nasıl olur?
Asıl almak istediğim telefon S24fe. Fiyatının düşmesini bekliyorum ama muhtemelen 256 olanının fiyatı benim bütçeme uyacak kadar düşmeyecek. 24K'ya S24FE 256 gb bulursam almalı mıyım? A55 veya A56 ile S24fe arasında uzun ömürlülük bakımından gerçekten fark olur mu?

Birde Honor400 ile ilgili çok iyi yorumlar da görüyorum ama telefondan çok anlamayan teknoloji ile alakası çok olmayan insanlar yazmış gibi de geliyor A56'yı kötüleyip honor400'ü öve öve bitirememeler falan ne düşünüyorsunuz?
A56 al

4 yıl sonrasına kadar A56 ile aynı güncellikte kalıp yapay zeka kısmında falan aynı mı oluyor geriden gelme gibi bir durum yok değil mi yani A55'de şuan one ui 7'ye yükseltilebilir ?

Ekran için ekran gövde oranı dışında ne farkı var aralarında
çözünürlük ppi değeri ve daha küçük olmasına rağmen daha kaliteli ekran var honor 400 ekran göz yorgunluğu azaltma modu da var Hz ile

hz ile göz yorgunluğu azaltmak nasıl oluyor
pwm değeri diye bir şey var amoled ekranlarda, düşük pmw bir süre sonra gözü yormaya başlıyor baş ağrısı falan yapabiliyor. Honorda 3840 falan baya yüksek ama diğer markalarda 500 civarı. Normalde 1920 altında olmaması öneriliyor diye hatırlıyorum

Kesinlikle bu bütçelere çıkmışken az daha bütçeyi zorlayıp S24FE alınmalı

a56 al geç sağa sola bakma. TAbi bütçe çıkarsa s serisi daha tatlı olur.

Honor 400ü incelemekte fayda var
Honor 400 malzeme kalitesi olarak a56 ya yakın bile değil daha on camda ne kullandıkları belli değil bir test videosunda darbe alınca dış cam yerine icindeki ekran kırılıyordu oysa fmdis camın amacı iç ekranı korumak

Honor 400 malzeme kalitesi olarak a56 ya yakın bile değil daha on camda ne kullandıkları belli değil bir test videosunda darbe alınca dış cam yerine icindeki ekran kırılıyordu oysa fmdis camın amacı iç ekranı korumak
İki cihazında kendine göre artı ve eksileri elbette vardır, iyi araştırmak gerek kesinlikle

Geri