Format denenebilir. Yoksa iade etmeye çalışın. (Samsung garanti ile uğraşmayın bence.) Ekranında sıkıntı olabilir.A7 2018'ten M34'e veri aktarırken nedense M34'ün ekranı mavi bir filtreye büründü. Yeniden başlattım ama yine böyle kaldı. Ne yapmam gerek?
M34'te veri aktarma harici hiçbir şey yapılmadıeger stock recovery kuruluysa veriyi aktardiktan sonra telefonu sifirla ama eger recovery baska bir recovery ile degistirilmisse odin ile stock yazilimi flashla
Ayarlar sekmesindeki fabrika ayarları olur mu yoksa Power+Volume kısmından mı yapılması gerek.Format denenebilir. Yoksa iade etmeye çalışın. (Samsung garanti ile uğraşmayın bence.) Ekranında sıkıntı olabilir.
ayni islemi yapmis oluyorsunAyarlar sekmesindeki fabrika ayarları olur mu yoksa Power+Volume kısmından mı yapılması gerek.
backup al bir yere sonra sifirla cunku muhtemelen hide activity olarak duran bir ayarla duzeltilebilir ama onu aramak yerine sifirlarsan zaten eski haline donerM34'te veri aktarma harici hiçbir şey yapılmadı
Tam anlamadım şimdi, telefon yeni onu dedim. Yedekleme alsam tam olarak ne işime yarayacak? Bir de nasıl yedek alabilirim?backup al bir yere sonra sifirla cunku muhtemelen hide activity olarak duran bir ayarla duzeltilebilir ama onu aramak yerine sifirlarsan zaten eski haline doner
sifirlarsan diyeYedekleme alsam tam olarak ne işime yarayacak?
kisileri ayri dosyalari ayri secersin ve bir bilgisayar ya da cloud hizmetine atarsin sifirlandiktan sonra kurlumdan sonra geri yuklersin telefonaBir de nasıl yedek alabilirim?
Sistem dosyalarından dolayı mı yedekleyin diyorsunuz? Önemli bir veri yok çünkü.kisileri ayri dosyalari ayri secersin ve bir bilgisayar ya da cloud hizmetine atarsin sifirlandiktan sonra kurlumdan sonra geri yuklersin telefona
yok isine yarayacak ne varsa sen bilirsin onlariSistem dosyalarından dolayı mı yedekleyin diyorsunuz?