Neler Yeni

Samsung A7 (2018) ne yapılabilir?

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
Custom rom atmak cok kolay 5dk anca alir yt den bakabilirsiniz en temiz ve garanti yol custom rom
Custom ROM sıkıntı değil de telefon rootlu olmasına rağmen magisk çalışmıyor düzgün.
TWRP + temiz bir rom çakın efsane olur. Benimde j2 2015 vardi AOSP android 7 romu caktim arada büyük telefondan sıkılınca j2 kullaniyorum.

Denenebilir gibi Android 9 hem böyle telefonlarda gerekmedikçe android sürümünü eski tutmak iyidir.
Kafam karıştı biraz, Android düşünce One UI'da düşüyor. Bir de sanırsam şu A7 için en ünlüsü, sürüm düşürmediğinden içime daha da sindi. Ne dersiniz hocam?

java

80+ Bronze
Custom ROM sıkıntı değil de telefon rootlu olmasına rağmen magisk çalışmıyor düzgün.

Kafam karıştı biraz, Android düşünce One UI'da düşüyor. Bir de sanırsam şu A7 için en ünlüsü, sürüm düşürmediğinden içime daha da sindi. Ne dersiniz hocam?
Denenebilir hocam. Zaten twrp kurduktan sonra romdan roma atlayacaksınız. Farklı romlar denemek güzeldir.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
rootlu olmasına rağmen magisk çalışmıyor düzgün.
root = magisk degil calismayabilir zaten

daha eski bir magisk kullan kullandigin cpu ne kontrol et, internette arat ona gore

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
telefona format at kasmaması lazım ben galaxy note 4 kullanıyorum orjinal romuyla benim telefon kasmıyor

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
Denenebilir hocam. Zaten twrp kurduktan sonra romdan roma atlayacaksınız. Farklı romlar denemek güzeldir.
Hocam birkaç gün önceki cahilliğim için özür dilerim. TWRP ile Custom ROM'u karıştırmışım. Önerdiğiniz Android 9 için indirme linki ölü. Şunlara bakabilir misiniz? TreeUI Andoid 11 olduğundan lag falan olmasından korkuyorum. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? (Spam uyarısı veriyor direkt sayfayı atayım, en başlarda varlar, TreeUI, SuperOneUI ve RocketROM)
Bir de sanırsam RMM Bypass ile alakalı bazı sıkıntılar var TWRP'de.

Son düzenleme:

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
Hocam birkaç gün önceki cahilliğim için özür dilerim. TWRP ile Custom ROM'u karıştırmışım. Önerdiğiniz Android 9 için indirme linki ölü. Şunlara bakabilir misiniz? TreeUI Andoid 11 olduğundan lag falan olmasından korkuyorum. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? (Spam uyarısı veriyor direkt sayfayı atayım, en başlarda varlar, TreeUI, SuperOneUI ve RocketROM)
Bir de sanırsam RMM Bypass ile alakalı bazı sıkıntılar var TWRP'de.
xdadan rom kuracaksan issues kısmına dikkat ederek kur

bunstep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Cemil Adlığ
Eğer telefon olarak kullanılacaksa custom rom atılıp kullanılması mantıklı. Fakat zaten elden çıkmış, benim için önemsiz diyorsanız telefonun ekran, anakart gibi parçalarını hobi projelerinde kullanabilirsiniz. (DIY tablet, akıllı televizyon, vb.). Bataryası da aynı şekilde yapılan farklı bir cihaza güç vermesi için (örn: Raspberry Pi, Arduino) kullanılabilir.

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
xdadan rom kuracaksan issues kısmına dikkat ederek kur
Baktım hepsinde, Andoid 9 tabanlı olanlarda herhangi bir sıkıntı görmedim. SuperOneUI biraz hoşuma gitti, bir bakabilir misiniz?

java

80+ Bronze
Baktım hepsinde, Andoid 9 tabanlı olanlarda herhangi bir sıkıntı görmedim. SuperOneUI biraz hoşuma gitti, bir bakabilir misiniz?
Deneyin hocam. Cihaz mükemmel değil android sürümünü eski tutmak iyi olur.

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
Deneyin hocam. Cihaz mükemmel değil android sürümünü eski tutmak iyi olur.
Hocam Custom ROM için TWRP'yi kurmam gerek ama RMM Bypass için verilen link ölü. RMM Bypass için link nereden bulabilirim?

java

80+ Bronze
Hocam Custom ROM için TWRP'yi kurmam gerek ama RMM Bypass için verilen link ölü. RMM Bypass için link nereden bulabilirim?
TWRP zor gibi ya ben bulamadım. PitchBlackRecovery'i deneyin.

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
TWRP zor gibi ya ben bulamadım. PitchBlackRecovery'i deneyin.
Custom ROM'un sitesinde TWRP'ye yönlendiriyor ama ikisi de Custom Recovery olduğundan sıkıntı olmaz herhalde.

java

80+ Bronze
Custom ROM'un sitesinde TWRP'ye yönlendiriyor ama ikisi de Custom Recovery olduğundan sıkıntı olmaz herhalde.
Olmaz bencede. Ayrıca bu RMM Bypass olayı çok ***** bir mevzuymuş be! iyiki androidde bu modculugu biraktim yoksa suanki samsung telefonum ile cok aci cekermisim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam telefonun aldığı son güncellemeler ile bu recovery etkileniyormuş sanırım. ODIN ile cikis surumunu yuklemenizi oneririm eger cihaz guncel ise.

Top Bottom