W wpa_supplicant 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2,841 En İyi Cevap 22 Salı, 20:14 #27 java yazmış: PitchBlackRecovery'i deneyin. Devamı için tıklayın... eger bir degisiklik yapilmadiysa twrp base oldugu icin ayni sekilde calisir
java yazmış: PitchBlackRecovery'i deneyin. Devamı için tıklayın... eger bir degisiklik yapilmadiysa twrp base oldugu icin ayni sekilde calisir
java 80+ Bronze Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 1,782 Salı, 20:23 #28 Hocam telefonun aldığı son güncellemeler ile bu recovery etkileniyormuş sanırım. ODIN ile cikis surumunu yuklemenizi oneririm eger cihaz guncel ise. Az önce yazdığım bu şeyin aynısını hintli bir abi yaşamış çözümü ise söyleymiş. Ayrıca sizin linuxcu oldugunuzu biliyorum fakat böyle işler için windows bence daha uygun olacaktır hocam.
Hocam telefonun aldığı son güncellemeler ile bu recovery etkileniyormuş sanırım. ODIN ile cikis surumunu yuklemenizi oneririm eger cihaz guncel ise. Az önce yazdığım bu şeyin aynısını hintli bir abi yaşamış çözümü ise söyleymiş. Ayrıca sizin linuxcu oldugunuzu biliyorum fakat böyle işler için windows bence daha uygun olacaktır hocam.
G ghnn 80+ Bronze Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 504 Dahası Reaksiyon skoru 183 İsim Gökhan Salı, 22:26 #29 SerdarT35 yazmış: Baktım hepsinde, Andoid 9 tabanlı olanlarda herhangi bir sıkıntı görmedim. SuperOneUI biraz hoşuma gitti, bir bakabilir misiniz? [ROM][OneUI][9.0] SuperOneUI v2 [09/09/2019] SuperOneUI Android Pie 9.0 Fast | Light | Stable - Features : Odex Stock kernel Debloated Deknoxed Root with latest Magisk Update Google and Samsung apps No odm (Fix carrier issues with other regions) S10 Wellbeing - List of removed apps ... xdaforums.com Devamı için tıklayın... zaten orjinalinde android 10 almış bunda bi sıkıntı niye olsun losta falan sıkıntılar olabilir
SerdarT35 yazmış: Baktım hepsinde, Andoid 9 tabanlı olanlarda herhangi bir sıkıntı görmedim. SuperOneUI biraz hoşuma gitti, bir bakabilir misiniz? [ROM][OneUI][9.0] SuperOneUI v2 [09/09/2019] SuperOneUI Android Pie 9.0 Fast | Light | Stable - Features : Odex Stock kernel Debloated Deknoxed Root with latest Magisk Update Google and Samsung apps No odm (Fix carrier issues with other regions) S10 Wellbeing - List of removed apps ... xdaforums.com Devamı için tıklayın... zaten orjinalinde android 10 almış bunda bi sıkıntı niye olsun losta falan sıkıntılar olabilir