Neler Yeni

Çözüldü✓ A750 vs RTX 3060 12GB

Cihangir

80+ Gold
Selam arkadaşlar, i3-10100F için GPU arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Açıkçası A750 hem Vatan'dan olup indirimli olması hem de çoğu oyunda RTX 3060'ı geçmesi aklımı çelmiyor değil. Sizce hangisi uzun dönemde faydalı olur? Anakart: B560 Torpedo

3060 rakibi a770 3060 almalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
Maalesef ki öyle bir sorun var ama, aciliyatı yok ise biraz bekle. Denk gelme durumu oluyor.
peki yeni sistem almak yerine bunlardan birini alsam hangisi daha iyi olur? açıkçası bilgisayarımı bir daha yükseltmek istemiyorum çünkü bu 2 yıl içinde hayli fazla para harcadım. artık gpu alıp işi bitirmek istiyorum ve darboğaz olup olmaması umrumda değil şuan, sadece şuanki sistemimin oynatamadığı oyunları oynatsın yeter. onlar bittikten sonra büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakacağım

JSezar

80+ Silver
her ay 10 bin tl gibi fiyata hazır sistem çıkıyor.bulursunuz sizde.

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
peki yeni sistem almak yerine bunlardan birini alsam hangisi daha iyi olur? açıkçası bilgisayarımı bir daha yükseltmek istemiyorum çünkü bu 2 yıl içinde hayli fazla para harcadım. artık gpu alıp işi bitirmek istiyorum ve darboğaz olup olmaması umrumda değil şuan, sadece şuanki sistemimin oynatamadığı oyunları oynatsın yeter. onlar bittikten sonra büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakacağım
Tercihim 3060 olur tabi ki. intel zaman ile iyi olacaktır ama, yeni çıktılar ilk nesil olarak tam istediklerini yapamadılar bence. 3. nesilde filan yarışmaya anca katılabilirler.

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
bence 3060 çok daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
Tercihim 3060 olur tabi ki. intel zaman ile iyi olacaktır ama, yeni çıktılar ilk nesil olarak tam istediklerini yapamadılar bence. 3. nesilde filan yarışmaya anca katılabilirler.
yanıtınız için teşekkür ederim

Top Bottom