Aaa bbb ccc ddd eee

birincisi özel hazır sistem olmadıktan sonra
her bir ürün tek bir siteden çok çok zor çok uyguna toplanır

ikincisi her bir soruyu yapay zeka denilen yarım akıllıya sorarsanız hata edersiniz

üçüncüsü
hiç sevmediğim çünkü olumlu anlamda değilde olumsuz anlamda söylenen bir sözümüz var
BURASI TÜRKİYE
ne demek istiyorum hiç yakıştıramayacağın klişilerden kurumlardan beklemediğin şeyleri görebilirsin
bu yüzden sinarj dahil hiç bir firmaya hiçbirimiz net bir garanti veremeyiz
evet bir çok siteye göre abantajlı ürünleri var
belki en iyi montajlama onlardadır

piyasada hiç bir firma satış sonrası hizmette çok çok iyi değil
lakin sinerjinin de yakın zamanda özellikle de ekran kartı muhabbetlerinde müşterisine artık bu kadar da olmaz dedirten tavırlarını görüyoruz

toplama konusunda çok titizsen
aklımda soru işaretleri kalmasın istiyorsan

tek tek kapalı kutu ürün alacaksın
bir bilene veya bölgendeki bir profesyonele ücreti karşılığı tolatacaksın ozaman

birincisi özel hazır sistem olmadıktan sonra
her bir ürün tek bir siteden çok çok zor çok uyguna toplanır

ikincisi her bir soruyu yapay zeka denilen yarım akıllıya sorarsanız hata edersiniz

üçüncüsü
hiç sevmediğim çünkü olumlu anlamda değilde olumsuz anlamda söylenen bir sözümüz var
BURASI TÜRKİYE
ne demek istiyorum hiç yakıştıramayacağın klişilerden kurumlardan beklemediğin şeyleri görebilirsin
bu yüzden sinarj dahil hiç bir firmaya hiçbirimiz net bir garanti veremeyiz
evet bir çok siteye göre abantajlı ürünleri var
belki en iyi montajlama onlardadır

piyasada hiç bir firma satış sonrası hizmette çok çok iyi değil
lakin sinerjinin de yakın zamanda özellikle de ekran kartı muhabbetlerinde müşterisine artık bu kadar da olmaz dedirten tavırlarını görüyoruz

toplama konusunda çok titizsen
aklımda soru işaretleri kalmasın istiyorsan

tek tek kapalı kutu ürün alacaksın
bir bilene veya bölgendeki bir profesyonele ücreti karşılığı tolatacaksın ozaman
aaa bbb ccc ddd eee

Son düzenleme:
Hocam iyi hoş demişsiniz ama ;
Öncelikle sinerji ya da herhangi bi pc sitesinin bu toplama işi yapanlar da işini bilenler ya da profesyoneller ben gidip de parçaları tek tek aldım çevremdeki birine yaptırdım diyelim parçada ya da sistemin toplanmasıyla ilgili bi sorun çıktığı zaman ne yapacam?Kardeş yanlış toplamışsın sıkıntı oldu sistem parasını ver mi dicem? Ya da parçada sıkıntı çıktı parçayı gönderdim geldiğinde bi daha bi daha adama mı gidecem?(ki küçük bi ilçede yaşıyorum işini bilen birisini bulmam için en az 2 saat yol gitmem gerek) Adam sistemi toplarken bi hata yaptı parça çöp oldu o zaman ne yapacam?Adam demeyecek mi sen kendin bana güvendin diye? O yüzden ben sistem toplanma işleminin pc sitelerinden yapılması gerektiğini savunuyorum. En azından parça ya da sistemle ilgili bi sorun çıktığında muhattap olunacak birileri var
siz sistemi kullanmaya başladıktan sonra parça ile ilgili sorun çıktıktan sonra
muhatabınız yine var

ben size illaki gidin çevrenizden toplatın firmalar leş gibi iş çıkarıyor kesinlikle demiyorum

hiç bir yerin %100 memnuniyet odaklı çalışmadığını da biliyorum

profesyonellikten bahsedersek
jilet gibi tabiri ile kullandığımız kusursuz işçilik çıkan sistemler de gördük
macun sürmeyi unutmuş ve gönderilmiş sistem de görrdük
hatta soğutucu altındaki jelatini sökmeden sistem kurmuş firma da gördük

ynai aşırı pimpiriklisiniz ya hani

onun için bu firma çok iyidir şu firma çok güzel iş çıkarır diye kimse size garanti veremez
satış sonrası hizmette de her bir firmadan memnun olan da vardır sıkıntı yaşayan da vardır
onun için nokta atışı şu çok iyi şu çok kötü demem

ama sadece şahsi fikir olarak
satış sonrası özellikle garantilik bir durumda ben sinerjiyi satış sonrası hizmet konusunda memnuniyet adına ilk sıraya koymam

siz sistemi kullanmaya başladıktan sonra parça ile ilgili sorun çıktıktan sonra
muhatabınız yine var

ben size illaki gidin çevrenizden toplatın firmalar leş gibi iş çıkarıyor kesinlikle demiyorum

hiç bir yerin %100 memnuniyet odaklı çalışmadığını da biliyorum

profesyonellikten bahsedersek
jilet gibi tabiri ile kullandığımız kusursuz işçilik çıkan sistemler de gördük
macun sürmeyi unutmuş ve gönderilmiş sistem de görrdük
hatta soğutucu altındaki jelatini sökmeden sistem kurmuş firma da gördük

ynai aşırı pimpiriklisiniz ya hani

onun için bu firma çok iyidir şu firma çok güzel iş çıkarır diye kimse size garanti veremez
satış sonrası hizmette de her bir firmadan memnun olan da vardır sıkıntı yaşayan da vardır
onun için nokta atışı şu çok iyi şu çok kötü demem

ama sadece şahsi fikir olarak
satış sonrası özellikle garantilik bir durumda ben sinerjiyi satış sonrası hizmet konusunda memnuniyet adına ilk sıraya koymam
aaa bbb ccc ddd eee

Son düzenleme:
hangi siteden topladığında ucuza geliyorsa ordan al. sinerjiden çok fazla ürün aldım başıma hiç bir şey gelmedi. bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor. başka sitelerde öyle garanti vermez uğraştırırlar sadece.

Geri