Alomoncy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 190
Senden iyi cem yılmaz olur benden söylemesi adaşım.128 milyar dolar çok iyi para o zaman
Senden iyi cem yılmaz olur benden söylemesi adaşım.128 milyar dolar çok iyi para o zaman
Ege Çelikçi noldu hakkınızda doğru bir şey söyleyince kızdın mıSenden iyi cem yılmaz olur benden söylemesi adaşım.
kızdım mı yok be ege aksine keyfim yerine geldi anladım ki söylediklerim seni güldürmekten çok düşündürmüş bu da beni mutlu etti belki bir gün doğru dediğin şeylere farklı bir açıdan bakarsın da hepimiz güleriz.Ege Çelikçi noldu hakkınızda doğru bir şey söyleyince kızdın mı
Amaçda bu zaten savaş kapıda tayyipden devamTürkeyenin çok acil bir şekilde hertürlü savaşa hazırlanması lazım ister tayyip gelsin isterse Öcalan çıksın savaş kapımızda
İşgal etmek için evet ama işgal amacın yoksa hiç gerek yok bombalar geçersin.Aslında bu saldırılar bir yere kadar etki etmezmi? Önemli olan asker çıkarmak piyadeyi yani Kara kuvvetlerini savaşa sokmak değilmi?
al sana olası senaryo.filmin sonunda yılan kaçıyor uyanık kırkayakta yılanın sırtında kaçıyor.zavallı akrep napsın oraya dön buraya dön çıkış yok.artık kendi kendine batırır iğnesini.Olası senaryoyu söyliyim.
Birazda iran üzerine gidilse Abd Nükleer fırlatır medyaya derki iran tarafından sızıntı kaynaklı nükleer patlama meydana geldi.
Nede olsa Amerika dünyada zaten ilk ve tek ülke Atom bombasını kullanan, hem 2 defa ard arda Japonyada patlattığı için gözünü karartsa iran ne ki?.
Amerikanın yeniden kendini ıspatlaması lazım dünyada hala en güçlü devlet olduğunu göstermesi için.
Onun için benim düşüncem amerika nükleer füzeyi iranda patlatır. eeee bu naneyi birisi yemeli artık