🔴ABD , İRAN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURDU !!!

Ege Çelikçi noldu hakkınızda doğru bir şey söyleyince kızdın mı
kızdım mı yok be ege aksine keyfim yerine geldi anladım ki söylediklerim seni güldürmekten çok düşündürmüş bu da beni mutlu etti belki bir gün doğru dediğin şeylere farklı bir açıdan bakarsın da hepimiz güleriz.

yazık oldu... benim merak ettiğim acaba sadece rejim mi devrilir yoksa belucistan kürdistan vs. kurup bölerler mi? hoş amaç ikisinde de aynı ama şu anlık hangisini yapacaklarını kestiremiyorum belki bir sürece yayarlar. Bu arada Rusya hiç bir şey yapamaz Çin'de girmez yani 3. dünya savaşı çıkmayacak her ne olursa iranın aleyhine olacak. Ama direkt bölme mi yoksa rejim değişikliği mi amaçlıyorlar tam kestiremiyorum dediğim gibi. Şimdi kukla hükümet getirirler bir kaç yıla da bölerler herhalde.

Olası senaryoyu söyliyim.
Birazda iran üzerine gidilse Abd Nükleer fırlatır medyaya derki iran tarafından sızıntı kaynaklı nükleer patlama meydana geldi.

Nede olsa Amerika dünyada zaten ilk ve tek ülke Atom bombasını kullanan, hem 2 defa ard arda Japonyada patlattığı için gözünü karartsa iran ne ki?.

Amerikanın yeniden kendini ıspatlaması lazım dünyada hala en güçlü devlet olduğunu göstermesi için.

Onun için benim düşüncem amerika nükleer füzeyi iranda patlatır. eeee bu naneyi birisi yemeli artık

Olası senaryoyu söyliyim.
Birazda iran üzerine gidilse Abd Nükleer fırlatır medyaya derki iran tarafından sızıntı kaynaklı nükleer patlama meydana geldi.

Nede olsa Amerika dünyada zaten ilk ve tek ülke Atom bombasını kullanan, hem 2 defa ard arda Japonyada patlattığı için gözünü karartsa iran ne ki?.

Amerikanın yeniden kendini ıspatlaması lazım dünyada hala en güçlü devlet olduğunu göstermesi için.

Onun için benim düşüncem amerika nükleer füzeyi iranda patlatır. eeee bu naneyi birisi yemeli artık
al sana olası senaryo.filmin sonunda yılan kaçıyor uyanık kırkayakta yılanın sırtında kaçıyor.zavallı akrep napsın oraya dön buraya dön çıkış yok.artık kendi kendine batırır iğnesini.

Geri