ABD'den laptop alınır mı?

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Arkadaşlar selam. Türkiye'de laptop fiyatları ABD ile kıyaslanınca oldukça pahalı geldi ve tam istediğim özelliklere sahip laptop modellerini burada bulamadım. Bir akrabam ABD'de yaşıyor ve ona aldırtabilirim. Eğer yurt dışından alırsam laptop ASUS'ya da MSI olacak büyük ihtimal. 2025 model ASUS tuf/ Zephyrus veya MSI Stealth'lerden almayı düşünüyorum. Bunları yurt dışından alırsam teknik bir sorun olduğunda garanti kapsamını kullanmam ve Türkiye'deki servislerine götürmem mümkün mü?

Alınır neden olmasın güzel ve düzenli bir bakım ile uzun süre arıza vermeden götürür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır neden olmasın güzel ve düzenli bir bakım ile uzun süre arıza vermeden götürür.
Örnek vermek istiyorum bende msi ge60 var baya uzun süredir çalışıyor yüklü bir şekilde kullandık fakat 11 yıldır tık yok pc de sapa sağlam çalışıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek vermek istiyorum bende msi ge60 var baya uzun süredir çalışıyor yüklü bir şekilde kullandık fakat 11 yıldır tık yok pc de sapa sağlam çalışıyor
garanti dışına çıkmıyor mu? Benim için problem o. O kadar masraf yapacağım bir ürünün garantisi olması önemli sonuçta hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri