Neler Yeni

Abdullah abi bana mı laf attın videoda?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Hocam artık cevap ver çatlıcam meraktan @Abdullah Hacıgül
Allah akıl fikir versin. İşi gücü yok DA forumdaki çınara diss videosu çekeyim dedi Abdullah Hacıgül. Videoyu düzgün dinlesen zaten bu konuyu açma zorunlulugunda bile olmayacaktın. Adam video da diyor 10.000 tl baban maaş alır 8000 tl lik pc almadı diye babana bana pc al diye ısrarcı olabilirsin. Ama baban asgari ücret alıyorsa ondan 6000 tl lik pc isteyemezsin alamaz diyor. Bu yorumdan sen nasıl bana laf atıyor anlamını çıkardın? :D

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayatım da böyle bir boş görmedim aw.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Allah akıl fikir versin. İşi gücü yok DA forumdaki çınara diss videosu çekeyim dedi Abdullah Hacıgül. Videoyu düzgün dinlesen zaten bu konuyu açma zorunlulugunda bile olmayacaktın. Adam video da diyor 10.000 TL baban maaş alır 8000 TL lik PC almadı diye babana bana PC al diye ısrarcı olabilirsin. Ama baban asgari ücret alıyorsa ondan 6000 TL lik PC isteyemezsin alamaz diyor. Bu yorumdan sen nasıl bana laf atıyor anlamını çıkardın? :D
Bak dostum adam Abdullah abi kalkmış sırf bana laf atmak için bilgisayar videosu çekmiş demedi, şöyle olmuş olabilir Abdullah abi konusunu görmüştür videoda aklına gelmiş olabilir o da belirtmiştir böyle bir şeyi nasihat tarzında. böyle atarlı ergenler gibi mesajlara gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl bir konu abi ya?
Neden özelden yazmak yerine konu açtın ki?
Abdullah abiye binlerce özel mesaj geliyor sence görme olasılığı kaç?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Bak dostum adam Abdullah abi kalkmış sırf bana laf atmak için bilgisayar videosu çekmiş demedi, şöyle olmuş olabilir Abdullah abi konusunu görmüştür videoda aklına gelmiş olabilir o da belirtmiştir böyle bir şeyi nasihat tarzında. böyle atarlı ergenler gibi mesajlara gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atarlı ergen gibi mesaj yazan sensin ben sade şekilde cevapladım sen polemik olsun diye bana laf atıyorsun şu an :) . Ben gayet açık ve net cevap verdim arkadaşa, sana özel degil genel olarak herkesten gördügü için açıklama yapıyor videosunda Abdullah hacıgül.. Arkadaş merak etmiş sormuş bana mı laf attın video da diye başlık bile açmış. Daha ne diyecek ki? Başlıgı açan kardeşimizden sırf görüp videoda nasihat vermiyor yani. Genel olarak nasihat veriyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Bende bunu biliyorum ayrıca atarlı mesaj yazmadım. diyorum ki böyle bir şey söylemesinin payı olabilir arkadaşımızın ne gerek var ''işi gücü yok sana laf atacak '' gibi mesajların gelmesine böyle laflar insanları incitebiliyor biz farketmesek de.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Abi son attığın 1900TL'lik videoyu izlerken 7:58'de genç arkadaşlara seslendiğini ve 8K ve 5K PC alamayacak durumu olan babaların olduğunu bu yüzden istememelerini söyelmişsin benim bir konuda 8.5K PC alıcaz dediklerini ve önceden 5.5-6K söz verdiklerini söylemiştim senin dediklerin ve benim dediğim çok uyuşuyor ama üvey babamın aylık (en az aldığı para) 10K, gerçekten bana mı demek istedin @Abdullah Hacıgül ?
Haha 🙃 Ben kendim çalışarak 3-4 yılda 2 bine yakın para biriktirdim 8 yaşından beri aşkım olan bilgisayar için. Babam elimdeki parayı alıp üstüne bana hakaretler etti, bir sürü vurdu. Benim hayatım bu ya. 24 saat pcde olsam keşke normal çocuklar gibi kendimi bildim bileli 8 yaşından beri yazın her gün güneşin altında saatlerce kargoda, sanayide hep çalıştım. Artık hiçbir şeye mecalim kalmadı. Ailem tarafından sevilmiyorum üstüne kendi paramı da alamıyorum. @Abdullah Hacıgül abinin söyledikleri doğru eğer sizi seven ama parası olmayan bir aileniz varsa çıkın çalışın. Ama sizi sevmeyen bir aileniz varsa size çöp parçası gibi davranan bir aileniz yani benim gibi biriyseniz hiç uğraşmayın. 3-4 yıl taştan çıkarttığım parayı dövüp elimden alan bir babam oldu. İmkanınız varsa evde oturacağınıza çalışın...

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Bende bunu biliyorum ayrıca atarlı mesaj yazmadım. diyorum ki böyle bir şey söylemesinin payı olabilir arkadaşımızın ne gerek var ''işi gücü yok sana laf atacak '' gibi mesajların gelmesine böyle laflar insanları incitebiliyor biz farketmesek de.
Konuyu açan çınarın yaşı çok küçük ve tecrübesiz ben incitmek için yazmadım. Akıl yaşta degil baştadır derler. Çınarın bazı konularda olgunlaşmaya ihtiyacı var ve aklını başına alması gerek. Sırf o sebeble yardımcı olmak için yazdım aslında ben.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Konuyu açan çınarın yaşı çok küçük ve tecrübesiz ben incitmek için yazmadım. Akıl yaşta degil baştadır derler. Çınarın bazı konularda olgunlaşmaya ihtiyacı var ve aklını başına alması gerek. Sırf o sebeble yardımcı olmak için yazdım aslında ben.
İşte dediğim gibi efendim sizin yaşınız ondan daha büyük ise onu incitmeyecek yada herhangi birine incitebilir şeyler demememiz lazım ben sizin amacınız kötü demiyorum zaten.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Yav yanlış anlamışsınız beni, ben diyorum ki videoyu çekerken arada ben ve benim gibiler için konuşuyor mu diye merak ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom