ailem iyiki kredi kartı kullanmıyorher şey para dostum, türkiyede yaşıyorsan her şey para.
Asgari ücret alan bir babanın kredi çekmeden veya borca girmeden sence 10K yı bırak 6K lık bir PC alabilme şansı varmı? yok.
Komik çünkü ve gereksizAma sonradan söyledim maaşı onu da direk Abdullah abiye değil konuya yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav niye bu kadar gülüyonuz?
Sanane kardeşim ban yenecek bişey yapmadım ??Şuan technopatta olsaydın %100 ban yemiştin. Instagram mı la burası?
Forumdaki en boş konu ve mesaj:Ah keşke anlatabilsem şunlara boş boş mesajlar atıyorlar aga.
Ya üşenmedin mi yaparken? JfjdnddnndddAlıntıyı görüntüle
Bugün faydalı bir video çekeyim.
Kayıt sırasında da DA-Forum'daki Çınar'a laf atayım.
Neden sana desin ki? Seninle aynı durumda olan birçok insan vardır zaten. Çok takılacak bir durum değilAbi son attığın 1900TL'lik videoyu izlerken 7:58'de genç arkadaşlara seslendiğini ve 8K ve 5K PC alamayacak durumu olan babaların olduğunu bu yüzden istememelerini söyelmişsin benim bir konuda 8.5K PC alıcaz dediklerini ve önceden 5.5-6K söz verdiklerini söylemiştim senin dediklerin ve benim dediğim çok uyuşuyor ama üvey babamın aylık (en az aldığı para) 10K, gerçekten bana mı demek istedin @Abdullah Hacıgül ?
o gene iyi hani adam konu dışı konuşmuş falan filan ama böyle bir konuda halen 7.sınıf öğrencisi gibi birbirlerine laf atıyorlar.Forumdaki en boş konu ve mesaj:
"arkadaşlar liseye geçtim manita yapam mı"
Laf atmak değil de belki gönderme yapıyordurAlıntıyı görüntüle
Bugün faydalı bir video çekeyim.
Kayıt sırasında da DA-Forum'daki Çınar'a laf atayım.
Aynen yaaForumdaki en boş konu ve mesaj:
"arkadaşlar liseye geçtim manita yapam mı"