user_636638282
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
aktif değil
Gün içerisinde bakar herhalde.aktif değil
@Abdullah Hacıgül abi haklıydı ve ayrıca technopat sosyalde bulunan bazı insanların belki de Abdullah abiye olan güvenini azalttınız.Dün GamePower bir monitörü insta hesabında paylaştı. Ben de onermediğimi ve kötü bir ürün olduğunu söyledim. Yorumlarda linç yiyince sinirlenip insanları kandırmayın tarzı bir şey söyledim. Yani fark etmeden biraz ileri gittim. Aslında sitemim öteki yorumlaraydı. Ama hepsine karşılık mesajı Abdullah abiye yazdım. Sonra Technopat forumdan bi arkadaş gel istersen forumda bu konu açalım da görsünler tarzı bir şey yazdı. O da bizi banladı. Sonra karşılıklı forumlar konu açtı.
denebilirOmg
Tam Film
Haksızdı mı dedim ben ? Technopatda konuyu açan da ben değilim. Geldim özür diledim yine olay çıkarmaya çalışıyorsun.@Abdullah Hacıgül abi haklıydı ve ayrıca technopat sosyalde bulunan bazı insanların belki de Abdullah abiye olan güvenini azalttınız.
İlk baş araştır,bilgi edin,öğren sonra yorum yap
açan kişiye diyorHaksızdı mı dedim ben ? Technopatda konuyu açan da ben değilim. Geldim özür diledim yine olay çıkarmaya çalışıyorsun.
Olay çıkarmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok.Haksızdı mı dedim ben ? Technopatda konuyu açan da ben değilim. Geldim özür diledim yine olay çıkarmaya çalışıyorsun.
Teknolojiye yabancı biri değilim. Modeli de biliyorum. Ama bana göre hala fiyatını hak etmiyor. Ama sorun bu değil. İşin karşılıklı atışma ve hakaret kısmı. Bilmeden istemeden hakaret ettiysem birilerini kırdıysam affola.Olay çıkarmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok.
Ben sana fikir sundum.
Ayrıca ben konuya açan kişiye diyorum.
Böyle bu tür konular açıldığı zaman mısırımı kapıp geliyorum aksiyon filmlerinden farkı kalmıyor.Omg
Tam Film
Böyle bu tür konular açıldığı zaman mısırımı kapıp geliyorum aksiyon filmlerinden farkı kalmıyor.![]()