Abdullah Abi ile barışmak istiyorum

Dün GamePower bir monitörü insta hesabında paylaştı. Ben de onermediğimi ve kötü bir ürün olduğunu söyledim. Yorumlarda linç yiyince sinirlenip insanları kandırmayın tarzı bir şey söyledim. Yani fark etmeden biraz ileri gittim. Aslında sitemim öteki yorumlaraydı. Ama hepsine karşılık mesajı Abdullah abiye yazdım. Sonra Technopat forumdan bi arkadaş gel istersen forumda bu konu açalım da görsünler tarzı bir şey yazdı. O da bizi banladı. Sonra karşılıklı forumlar konu açtı.
@Abdullah Hacıgül abi haklıydı ve ayrıca technopat sosyalde bulunan bazı insanların belki de Abdullah abiye olan güvenini azalttınız.
İlk baş araştır,bilgi edin,öğren sonra yorum yap

@Abdullah Hacıgül abi haklıydı ve ayrıca technopat sosyalde bulunan bazı insanların belki de Abdullah abiye olan güvenini azalttınız.
İlk baş araştır,bilgi edin,öğren sonra yorum yap
Haksızdı mı dedim ben ? Technopatda konuyu açan da ben değilim. Geldim özür diledim yine olay çıkarmaya çalışıyorsun.

Haksızdı mı dedim ben ? Technopatda konuyu açan da ben değilim. Geldim özür diledim yine olay çıkarmaya çalışıyorsun.
Olay çıkarmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok.
Ben sana fikir sundum.
Ayrıca ben konuya açan kişiye diyorum.

Olay çıkarmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok.
Ben sana fikir sundum.
Ayrıca ben konuya açan kişiye diyorum.
Teknolojiye yabancı biri değilim. Modeli de biliyorum. Ama bana göre hala fiyatını hak etmiyor. Ama sorun bu değil. İşin karşılıklı atışma ve hakaret kısmı. Bilmeden istemeden hakaret ettiysem birilerini kırdıysam affola.
1602827224407.png

Forum kültürüne ve teknolojiye de aşinayım . Ama tabii ki bi @Abdullah Hacıgül değiliz yani ;)

Dün, 19:16

gamepower.jpg

Değerli dostlar bugün instagram sayfamızda Gamepower Intense X60 monitörün görsellerini paylaştık ve sayfamıza biosunda Technopat yazan birinden şöyle yorum geldi; "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor" diye tamamiyle cahillik içiren bir yorum aldık ve bu arkadaşa tamamen uydurma yorum yaptığını ve neredeyse tüm büyük markaların "SAMSUNG LSM270DP02" panel ile monitörü var diye kaynaklarla örnekler verdim. Buna rağmen halen hakaretlerine devam edip üstüne bir de tehtid edip burası önemli "Technopat Forumda" konu açalım diye yorum alınca bu kişilerin niyetinin sadece pislik yapmak olduğunu anlamış olduk ve bu kişileri sayfamızdan engelledik. Bu kişiler hakkında da kararlıyız önümüzdeki günlerde hukuki olarak aksiyon alacağız. Çünkü bu kişilere doğru bilgiyi kaynakları ile sunmamıza rağmen tek dertleri hakaret etmek ve özellikle kendi itirafları ile konuyu forumlara taşıyıp forumlar arasında kargaşa çıkartmak.

İlgili Konu: https://www.technopat.net/sosyal/ko...i-instagramda-engelledi.1111620/#post-7455016

Doğru bilgi isteyenler için de buyrun SAMSUNG LSM270DP02 panele sahip markalardan birer örnek;
ViewSonic XG270QC
Kaynak: https://pcmonitors.info/reviews/viewsonic-xg270qc/
Gigabyte Aorus CV27Q
Kaynak: https://clevo-computer.com/tr/detail/index/sArticle/4954
Msi MAG272CQR gibi gibi

gamepower2.jpg

ÖNEMLİ!
Bu saygısızca yakıştırmayı yapan kişilere Technopat kanalında Gamepower ve JamesDonkey'in ile aynı yerde monitör yaptıran Monster monitörün videosu yapıldı aynı şeyi neden bulunduğunuz foruma söylemiyorsunuz? Ve biz videomuzda Panelin içini sökerek bile tüm seri numaralarına kadar sizlere gösterdik.
Kaynak:
MONSTER Aryond 240Hz Oyuncu Monitörü'nün GAMEPOWER ve James Donkey Olması!
Arkadaşlar hep sabrediyorum ve sonunda haklı çıkmaktan gerçekten çok mutlu oluyorum :) bazı kişilerin de ittirmesi ile bana hater olan az da olsa bir kitle James Donkey ve Gamepower ürünleri inceledim diye anlamsız anlamsız bazı forumlarda beni linçliyorlar. Lakin etiket bastıran üründen bir şey...
donanimarsivi.com
Bu türlü seviyesizce tamamen yalan yakıştırmalarda bulunan kişilere hukuki olarak gerekli aksiyonları alacağız. Çünkü bu iş iftira ve bu kişiler kasıtlı olarak forumlara bu konuları açıyorlar sürekli elimizdeki kaynaklarla doğrusunu insanlara göstermeye çalışıyoruz lakin bu kişiler kulaklarını kapatıp iyice olayı zıvanadan çıkartmaya çalışıyoruz anlıyoruzki bu kişilerin amaçları farklı biz de ona göre haklarımızı kullanacağız. Sevgiler

Son düzenleme: Dün, 19:23

Şu mesaja bakacak olursak kasıtlıca bir şey yaptığım düşünülebilir. Ama ne konu açalım diyen ben değilim, konuyu açan ben değilim. Ne de amacım pislik yapmak. Hiç bir kasıt aramadan yattığım yerde insta bakarken karşıma fotoğraf çıktı. Önce incelemeyi izledim ve fiyatını hak etmediğini dile getirmek istedim. Kendimi düzgün ifade edemeyince de ortaya büyük bir yanlış anlaşılma oldu. Kalan olaylardan benim bayağı sonra haberim oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri