Abdullah Abi ile barışmak istiyorum

Dün forumlar arası uzun bir kavga oldu. Sevgili dostlar, ben bu kavga daha fazla uzaması, iki taraf da küs kalmasın istiyorum. 1 tane ürün için davaya hakarete ve kırgınlığa gerek yok.
Al reis bu şarki sana

Bu şey korkusu neyse
Dava olmasaydı da ABDULLAH abi'den özür diler miydin?

Siz gerçekten olayın uzamasını isteyen taraf mısınız nedir derdiniz ben daha ne yapayım acaba?!

Ne alakası var. Geldim özür diledim. Dün gece kendi kendime dedim. Belki hatalısındır. Abdullah abi yorumunu beğense sevinecek adamsın bütün forumu 26 sayfa konuşturmuşsun illaki bir hatan vardır dedim. Ve özür diledim. Üstelik bu kadar küçük bir olay için dava açmaya gerek yok demek istedim. Siz de yine olay çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Cezamı çekmek istemiyorum değil de dava açmaya gerek yok diyelim 😋
1602828528775.png

Ne alakası var. Geldim özür diledim. Dün gece kendi kendime dedim. Belki hatalısındır. Abdullah abi yorumunu beğense sevinecek adamsın bütün forumu 26 sayfa konuşturmuşsun illaki bir hatan vardır dedim. Ve özür diledim. Üstelik bu kadar küçük bir olay için dava açmaya gerek yok demek istedim. Siz de yine olay çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Kanka biz buna halk arasında "Yusuf Yusuf olma durumu" diyoruz.
Belli ki gece uyuyamamışsın, sabah kalkar kalkmaz da bu konuyu açmışsın.

Kanka biz buna halk arasında "Yusuf Yusuf olma durumu" diyoruz.
Belli ki gece uyuyamamışsın, sabah kalkar kalkmaz da bu konuyu açmışsın.
Yusuf yusuf olduğum filan yok. Normalde direkt olarak Abdullah abiye yazacaktım ama görmesi zor olduğundan buradan yazıyorum. Gelip özür dilemeseydim daha mı iyi olacaktı kardeşim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,301
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri