Neler Yeni

Abdullah abi yeni sistemi ne zaman çıkartır

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
Arkadaşlar biliyorum Abdullah abi daha yeni 2 tane sistem çıkardı ama bu sıralar bilgisayarı alamam, 1-3 ay içinde bir sistem çıkartırmı ? Eski sistemler ne kadar arayla çıkmıştı.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
3 ay içinde çok yüksek ihtimalle yeni sistemler gelir.

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çıkmaz ayın son çarşambası.

tm şaka, bence Kasım ayının sonuna doğru çünkü o ara efsane cuma falan o indirimler vardı sanırım.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Arkadaşlar biliyorum Abdullah abi daha yeni 2 tane sistem çıkardı ama bu sıralar bilgisayarı alamam, 1-3 ay içinde bir sistem çıkartırmı ? Eski sistemler ne kadar arayla çıkmıştı.
eylül sonları gibi falan çıkarır büyük ihtimal bu sıra çok fazla sistem yaptıya ondan diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sonbaharda çıkarsa çıkar.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
sence sistemler yeni sistemin özelliklerinde mi olur daha yüksek mi olur
büyük ihtimal orta bütçeliler için yapar 5-6 k falan bu gün 10k lık sistem yaptığı için diğer sistemi orta bütçeli olur diye tahmin ediyom

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bundan önceki sistemi kaç hafta / ay önce çıkarttı , ondan önceki sistemi kaç hafta / ay önce çıkarttı ile bi mantık kurulabilir gibi geliyor bana :D aralığı bulalım

Belek

80+
son attığı videoda tekrar f/p sistem geliceğini söyledi gerçek mi bilemiyorum fakat olursa büyük ihtimal incehsap ile iş birliği yapar bence

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
son attığı videoda tekrar f/p sistem geliceğini söyledi gerçek mi bilemiyorum fakat olursa büyük ihtimal incehsap ile iş birliği yapar bence
keşke yeni sistemden bir tık daha iyi sistem çıkarsada alsam

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
bundan sonraki 6600xt li uygun fiyata gelicek gibi stokları az koyuyolar en kötü 500 olsa iyi

Top Bottom