Neler Yeni

Abdullah abinin çelişkili sözleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

T.P.G.

80+ Titanium
forumda bazı arkadaşlar emek harcayıp rehber ve eğitici öğretici bilgiler hazırlayıp paylaşırken, bu konu hit olursa gülerim gerçekten bizim milletimizin bilinçlenme yerine dedikodu tercih etmeyeceğine inanıyorum.
Galiba dedikodu oldu :(.

Ekler

• Screenshot_20200618-132437_Chrome.jpg
    Screenshot_20200618-132437_Chrome.jpg
    372.4 KB · Hit: 60
  • Screenshot_20200618-132428_Chrome.jpg
    Screenshot_20200618-132428_Chrome.jpg
    386.1 KB · Hit: 65

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
peki beyfendi nin hiçbir zaman boş yaptığını gördün mü? Sanane arkadaşım kassın istediği kadar. En azından boş yapmıyor
Anlıyorum. Senin gibi birinin yazmasını bekliyordum zaten :) Yazdıklarımı baştan sona "düzgünce" oku. Sonra fikrin değişmezse sorun bende değil.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sistemi yarım saat içinde toplayacağım deseydim öyleydi. iddia ya ben girmedim ve ısrarla zamanla olduğunu da savundum. Lütfen moderatörsün diye yanlı bakma olaylara.
Neyse boşuna duvara konuşsam daha iyi. Sizde ileride forumda haksızlık olduğunda ses çıkaracaksınız fakat kimse yardımcı olmayacak. Yazıyorsunuz diye yanlı olmayın. Yorum yapanların çoğu attığım linke bakmadı bile. Dedikodu mu var gel.
Moderatör olmam ile alakası yok.
O konuda da sana uzunca bir mesaj yazmıştım.
Ve o mesajda da "moderatör" olarak konuşmadım.
Hayattaki her şeye bu kadar yanlış açıdan bakman enteresan.
Konuları da sürekli başka yerlere çekiyorsun.
En az 10 sayfada mesajın var, ama toplasan 1 mesaj etmiyor.
Çünkü içi dolu şeyler konuşmuyorsun.
Sürekli odak değiştiriyorsun.
Sürekli başka şeylere sallıyorsun.
O konu hala okunabilir halde, isteyen gidip okuyabilir.
Bu konuda da ifade hakkını elinden almadık.
İlk mesajlarından başlayarak sürekli agresif yapmana rağmen, sana sakince ve insanca cevaplar verdim, açıklamalar yaptım.
Fazla bile uzadı. Sonuçta ben de bir insanım. Her mesajın için 5 dakikamı harcadığımı varsayarsak, beni kasıtlı olarak meşgul ettiğini düşünebilirim.
2 konuda da sana cevabını verdim. "Haksız" diyebileceğin bir ban yok. Abdullah ile birebir girdiğin sohbet, iddia, ve sonuç. Bizlik bir şey yok.

Skcysr19

80+
Moderatör olmam ile alakası yok.
O konuda da sana uzunca bir mesaj yazmıştım.
Ve o mesajda da "moderatör" olarak konuşmadım.
Hayattaki her şeye bu kadar yanlış açıdan bakman enteresan.
Konuları da sürekli başka yerlere çekiyorsun.
En az 10 sayfada mesajın var, ama toplasan 1 mesaj etmiyor.
Çünkü içi dolu şeyler konuşmuyorsun.
Sürekli odak değiştiriyorsun.
Sürekli başka şeylere sallıyorsun.
O konu hala okunabilir halde, isteyen gidip okuyabilir.
Bu konuda da ifade hakkını elinden almadık.
İlk mesajlarından başlayarak sürekli agresif yapmana rağmen, sana sakince ve insanca cevaplar verdim, açıklamalar yaptım.
Fazla bile uzadı. Sonuçta ben de bir insanım. Her mesajın için 5 dakikamı harcadığımı varsayarsak, beni kasıtlı olarak meşgul ettiğini düşünebilirim.
2 konuda da sana cevabını verdim. "Haksız" diyebileceğin bir ban yok. Abdullah ile birebir girdiğin sohbet, iddia, ve sonuç. Bizlik bir şey yok.
Ne desem boş zaten. İnsanlar da haksız ban diyemeyecekler sanırım. Kasıtlı meşgul etmek mi? Agresiflik mi? Tekrar okuyunca ben hiç bir zaman 30 dakika içinde yapacağım demedim bunu anlamıyorsunuz ki? Abdullah ta cevap yazmıyor bana? Ve mod olduysanız meşgul olacağınız kişiler biziz zaten. İddia tek taraflı sonuç tek taraflı. Baktı doğru ulan zamanla toplanır dedi hemen 30 dakika da topla yoksa ban. Size sistemi insanların beklediği vakit olan vakit içerisinde o sistem gibi sistem yapacağım ve O zaman suratlarınızı çok merak ediyorum. Diktatör yönetmenin tek zararı üyelere. Ne zaman forum hakkında eleştiri yapsam bir kaç kendini bilmez ve modlar sürekli savunma yapıyor. Yapmayın kardeşim ban atacaksanız olmayan iddia ile ban sebebi bulacaksanız. Bir gün sende ters düşersin de aynı şekilde sana da davranırlar umarım. Bir şeyi görüp görmemezlikten gelmek çok büyük ayıp. Sürekli odak değiştiriyorsun demişsin fakat odağım hala aynı haksız ban. Haksız sebep oluşturup haksız ban. Bu hesabı da banlayacaksınız yüksek ihtimalle. Uğraşmaya değmez olduğunu düşünüyorum artık. Zaten forum gittikçe çöp yuvasına dönmeye başladı. Üstüne tutarsız yönetim ağır gelecek foruma demedi demeyin.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Niye kavga ediyonuz? Gerçi ben 6 sayfa geriden geliyorum belki çözülmüştür. Bana kalırsa kimin/benim kaç mesaj attığım umrumda değil. Ben günümün çoğunu burda geçiriyorum ve burası olmasaydı CL 14 RAM diye bir şey benim için hikaye olacaktı. 1.55V Ryzen 5 2600 olmayacaktı. Valorant oynarken aim alamayan kaana neyse orası başka. Kısaca bana göre bir forumun rütbelerinden çok üye/yönetici etkileşimi ve üye/üye ilişkileri çok daha önemli.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne desem boş zaten. İnsanlar da haksız ban diyemeyecekler sanırım. Kasıtlı meşgul etmek mi? Agresiflik mi? Tekrar okuyunca ben hiç bir zaman 30 dakika içinde yapacağım demedim bunu anlamıyorsunuz ki? Abdullah ta cevap yazmıyor bana? Ve mod olduysanız meşgul olacağınız kişiler biziz zaten. İddia tek taraflı sonuç tek taraflı. Baktı doğru ulan zamanla toplanır dedi hemen 30 dakika da topla yoksa ban. Size sistemi insanların beklediği vakit olan vakit içerisinde o sistem gibi sistem yapacağım ve O zaman suratlarınızı çok merak ediyorum. Diktatör yönetmenin tek zararı üyelere. Ne zaman forum hakkında eleştiri yapsam bir kaç kendini bilmez ve modlar sürekli savunma yapıyor. Yapmayın kardeşim ban atacaksanız olmayan iddia ile ban sebebi bulacaksanız. Bir gün sende ters düşersin de aynı şekilde sana da davranırlar umarım. Bir şeyi görüp görmemezlikten gelmek çok büyük ayıp. Sürekli odak değiştiriyorsun demişsin fakat odağım hala aynı haksız ban. Haksız sebep oluşturup haksız ban. Bu hesabı da banlayacaksınız yüksek ihtimalle. Uğraşmaya değmez olduğunu düşünüyorum artık. Zaten forum gittikçe çöp yuvasına dönmeye başladı. Üstüne tutarsız yönetim ağır gelecek foruma demedi demeyin.
- Forum yönetim kadrosu ve üyelerinin gereksiz vaktini çalmak
- Yönetimi bilinçli olarak iftira ile suçlamak
- Asılsız sebepler ile yönetici ve üyeler ile ilgili polemik yaratmak
- Forum üyelerine ve moderatörlere "kendini bilmez" demek
- Foruma ve içerisindekilere "çöp yuvası" demek,
- Bir forum üyesine "Ters düşersin de aynı şekilde sana da davranırlar umarım" diyerek bedduada bulunmak
- Ve önceki 9 sayfa içerisinde bulunan mesajlarındaki olumsuz tutum.

Bu sebeplerden dolayı forumdan uzaklaştırma yazıyorum.
Buna da "haksız ban" diyecek karakterde değilsindir umarım.
İyi günler.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hadi oradan, forumumuzda aynı IP'den 3 üyeliğin var ve o kadar dikkatsizsin ki üyelikleri karıştırıp aynı üyelikte 2 farklı kişi gibi cümleler yazıyorsun. Her şey bu kadar açıkken yaptığın algı kanunsuzluğu bu kadar netken Devletin Kanunlarından mı çekinmiyorsun? Lafa bak kaç yaşındasın 10 mu? zamanla toplanır ben de geçmişe gideyim o zaman dolar 2TL iken toplayayım bak hatta ne yap biliyor musun? yeni ekran kartları ve işlemciler çıkarken bizim DA Sistem 2'yi topla fiyat daha da aşağıya düşer. Adamdaki rahatlığa bak bir insan böyle bir dönemde böyle bir hazır sistem için zamanla daha ucuza toplanır demek için şaşırmış olmalı zaten zamanla toplanmasa ben ne diye 3 defa R5 3600'lü sistem yapayım? böyle bir mantık dünya üzerine yemin ediyorum yokkkkkkkkkkkkk

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,598
Üyeler
166,239
Son üye
suatron
Top Bottom