tamam doğruıyu söylüyorum bende bizim forumdakiler yazınca gaza geldim yazdım ama korkuyorum lütfen affedinAbdullah Bey hukuki süreç'ten bahsederek olayın ciddiyetini kavramanızı istedi sanırım.
Dünden beri peş peşe gelen özür konularına bakılırsa da, bunu başarmış gibi duruyor.
Bu saatten sonra size bir zeval geleceğini düşünmüyorum, müsterih olun.
Babam beni dövmez . Ama cidden ben inanmayabilirsiniz çok saygılı bir çocuğumdur. Hatta konularını bulabilirsem atiyim donanım arşivini technopatta çok övdüm sistemlerini çok önerdim. Bir anlık bir sinirle olup yazdığım cümleler. Ve düşüncesiz yazılan şeylerin nelere mal olacağını gördüm.Zaten bir şey olmaz,
Ama tebligat kağıdını gören baba okkalı bir dayak atabilir işte.
Bunu zaten başından beri belli ediyorsun dostum, itirafa gerek yoktu.tamam doğruıyu söylüyorum bende bizim forumdakiler yazınca gaza geldim yazdım ama korkuyorum lütfen affedin
Eğer saygılı olmak ''dolandırıcı'' demek ise evet çok saygılısın.Babam beni dövmez . Ama cidden ben inanmayabilirsiniz çok saygılı bir çocuğumdur. Hatta konularını bulabilirsem atiyim donanım arşivini technopatta çok övdüm sistemlerini çok önerdim. Bir anlık bir sinirle olup yazdığım cümleler. Ve düşüncesiz yazılan şeylerin nelere mal olacağını gördüm.
Max 14 15 diyorum.doğruyu söyle, yaşın kaç senin?
Tamam kankim, hatasını anlamış üstüne gitmeye gerek yok.Eğer saygılı olmak ''dolandırıcı'' demek ise evet çok saygılısın.
Peki Abdullah abi dava lafını nerde kullandı göremedim ben ?Tamam kankim, hatasını anlamış üstüne gitmeye gerek yok.
Dün belli ki sürü psikolojisiyle hakaret içeren mesajlar yazıp,
Olayın bu raddeye varacağını tahmin edemediler.
Ozaman dava açsa %100 haklı ama bu ülkede tecavüz cüler kadına şiddet uygulayan insanlar hapse girmiyor yada bir işlem yapılmıyor bu kişiyede bir şey yapmazlar bence ama kadını döven kişiyi döven 12 sene hapis cezası alırAlıntıyı görüntüle
Donanim arsivi beni Instagram'da engelledi
Donanim arsivi beni Instagram'da engelledi! Sirf sunun yuzunden. Gamepower markasinin monitörunu ovuyor adam bende bizim sosyalden birisi malzeme kalitesini vs. elestirmis. Hatta o kisi @mirsady. Bende destek verme adina sosyalde konuyu acip beni etikeyin dedim. Sonra baktim engeeeeel! CAT...www.technopat.net
Yaşım 15. Neden bu kadar abartmak istiyorsunuz? Siz bir sinirle kimseye küfür etmeyecek kadar sütten ak kaşıkmısınız? Ben küfür etmedim sadece o kötü kelimeyi söyledim ve gerçekten de hatamı biliyorum. Siz abartmak istiyorsunuz kavga,dava istiyorsunuz. Başınıza gelirse anlarsınız ne demek olduğunu.doğruyu söyle, yaşın kaç senin?
Kendisi konu açtı en başında hukuki aksiyon çıkaracağız dedi.Peki Abdullah abi dava lafını nerde kullandı göremedim ben ?
yemin ederim ki donanım arşivini çok bilmiyoeudm sürü piskoloji ile gaza gelip beğeni almak için ayazım özür dilerimTamam kankim, hatasını anlamış üstüne gitmeye gerek yok.
Dün belli ki sürü psikolojisiyle hakaret içeren mesajlar yazıp,
Olayın bu raddeye varacağını tahmin edemediler.
gerçekten özüer dilrerim bizimkiler öyle yazınca bende gaza gelip yazdım lütfen affedinBunu zaten başından beri belli ediyorsun dostum, itirafa gerek yoktu.