ya trole gel belki de bu forumdan elemanlar hesap açıp trollüyor heGerekten sizden özür diliyorum. Dava lafını duyunca zaten işin ne kadar ciddi olduğunu anladım. Ve bu da bana ders oldu.
Yaşım 15. Neden bu kadar abartmak istiyorsunuz? Siz bir sinirle kimseye küfür etmeyecek kadar sütten ak kaşıkmısınız? Ben küfür etmedim sadece o kötü kelimeyi söyledim ve gerçekten de hatamı biliyorum. Siz abartmak istiyorsunuz kavga,dava istiyorsunuz. Başınıza gelirse anlarsınız ne demek olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendisi konu açtı en başında hukuki aksiyon çıkaracağız dedi.
artık sende şansını zorlama bizi affetme eyleminde bulundular artık yazmak adamlığa sığğmaz daha da kendini savunma hata yaptık bir kere şu an onlar yüzde yüz haklıuYaşım 15. Neden bu kadar abartmak istiyorsunuz? Siz bir sinirle kimseye küfür etmeyecek kadar sütten ak kaşıkmısınız? Ben küfür etmedim sadece o kötü kelimeyi söyledim ve gerçekten de hatamı biliyorum. Siz abartmak istiyorsunuz kavga,dava istiyorsunuz. Başınıza gelirse anlarsınız ne demek olduğunu.
Kendisi konu açtı en başında hukuki aksiyon çıkaracağız dedi.
Yaşım 15. Neden bu kadar abartmak istiyorsunuz? Siz bir sinirle kimseye küfür etmeyecek kadar sütten ak kaşıkmısınız? Ben küfür etmedim sadece o kötü kelimeyi söyledim ve gerçekten de hatamı biliyorum. Siz abartmak istiyorsunuz kavga,dava istiyorsunuz. Başınıza gelirse anlarsınız ne demek olduğunu.
Ben beğeni almak için bir şey yapmadım. Sende hatanı anlamışşsın. Daha fazla uzatmaya gerek yok burdaki bazı insanlar gerçekten çok anlayışlı. . Hatayı anlamak ve kabul etmek erdemliktir. Biz yaptığımız hatayı anladık ve özürümüzü diledik. Gerisi abdullah abiye kalmış.yemin ederim ki donanım arşivini çok bilmiyoeudm sürü piskoloji ile gaza gelip beğeni almak için ayazım özür dilerim
gerçekten özüer dilrerim bizimkiler öyle yazınca bende gaza gelip yazdım lütfen affedin
Peki Abdullah abi dava lafını nerde kullandı göremedim ben ?
Davayi söyledikten sonra yazmışsın.Bu mesaj.
Telefondaydım çok fazla konu vardı bende son sayfadaki yere yazdım. Yazdıktan sonra sayfaları gezdiğimde gördüm.Davayi söyledikten sonra yazmışsın.
Konunun sonunu okumamışım.Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.
Değerli dostlar bugün instagram sayfamızda Gamepower Intense X60 monitörün görsellerini paylaştık ve sayfamıza biosunda Technopat yazan birinden şöyle yorum geldi; "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor" diye tamamiyle cahillik içiren bir yorum aldık ve bu arkadaşa...donanimarsivi.com
Insanları sinirlendiren şey bunun ilk olmaması. Sürekli Da 'yi karalama çabası. Yoksa şu 3 günlük dünyada küsmek ya da kavga etmek ne haddimize.Telefondaydım çok fazla konu vardı bende son sayfadaki yere yazdım. Yazdıktan sonra sayfaları gezdiğimde gördüm.
Sana bir şey söylemek istiyorum. Hayatımda sosyal ortamda ilk defa böyle bir şey yaptım. Ve sürekli DA yı kötüleyen kişilerden değilim sevmeyenlerde çok. Ama ben sevenlerdenim ve konularını bulup atıcam. Donanım arşivini övenlerdenim. Bir anlık sinirle yazılan şeylerin nelere sebep olduğunu gördüm.Insanları sinirlendiren şey bunun ilk olmaması. Sürekli Da 'yi karalama çabası. Yoksa şu 3 günlük dünyada küsmek ya da kavga etmek ne haddimize.