Aynı gibilersence hangisi daha iyi sabdjladsgkas
sistemi eleştiremezsin diye bir şey demedi adam. yanlış bilgi veremezsin dedi. niyetim çamur atmak değil diyosun ama diğer konuda dediklerin sırf çamur atmak.Sistemi filan eleştiremeyiz ki sadece iyi şeyler söyleyebiliriz yoksa ban! xd
HAyır alakası dahi yok daha iyi parçalarla attım sadece kasa konusunda fikrim yok aradaki fark ne diye ve PSU eski ama iyi.sistemi eleştiremezsin diye bir şey demedi adam. yanlış bilgi veremezsin dedi. niyetim çamur atmak değil diyosun ama diğer konuda dediklerin sırf çamur atmak.
Keşke ne yanlış olduğunu söyleip doğruya çevirse be.yanlış bilgi veremezsin dedi.
daha iyi parçaları atmak daha iyi sistem yapmak değildir arada en az 500tllik fiyat farkı vardı. PSU konusunda da sistemdeki PSU gayet iyi düzgün araştırsan objektif olarak sertifikası olduğunu görürsün.HAyır alakası dahi yok daha iyi parçalarla attım sadece kasa konusunda fikrim yok aradaki fark ne diye ve PSU eski ama iyi.
PSU alınca sadece sertifikaya bakarak almıyorsun korumalarına filan da bakıyorsun ve 500 TL nereden çıktı onu anlamadım ekran kartını vatandan attım aslında orada daha ucuz daha parçaların fiyatını bile toplamadan eleştirdin işte çamur atmak için oysa toplarsan 6k gibi bir şey çıkıyor DA'nın sistemi 5500 TL değil diye biliyorum. :ddaha iyi parçaları atmak daha iyi sistem yapmak değildir arada en az 500tllik fiyat farkı vardı. PSU konusunda da sistemdeki PSU gayet iyi düzgün araştırsan objektif olarak sertifikası olduğunu görürsün.