Ustam anlamıyorsaniz borsadan girmeyin lütfen. Ne zaman tavan bozacağı az çok belliydi dün bozdum ben. Önce takip edin sonra girin borsaya. Eğer takip etmeden giriyorsanda boş yere triplere girmevalla dibi görüyo ya sinirden kafayı duvarlara vurucam 37de satış emri verdim 35 oldu inş 37den satar
takip ediyorum neden sen triplere girdin hocam ? önceden tavan bozduğu an satardım bu sefer satmayıp beklemeyi seçtim.Ustam anlamıyorsaniz borsadan girmeyin lütfen. Ne zaman tavan bozacağı az çok belliydi dün bozdum ben. Önce takip edin sonra girin borsaya. Eğer takip etmeden giriyorsanda boş yere triplere girme
Ne hissesi aldın reis ?yatırımı iyi yaparsan kazanırsın 2 ayda 10k parayı 25k yaptım
Hayır herkesin belli bir oranda alabildiğini biliyorum. O yüzden ailelerde hesap açıp alıyor alınan sayı çoğalsın diye. Yanlışım varsa düzeltirlerse iyi olur.Bu halka arzlarda istediğimiz kadar yatırım yapabiliyor muyuz?
Başvuru sayısına bölünüyor. Bazen 10-15 tane düşüyor.Bu halka arzlarda istediğimiz kadar yatırım yapabiliyor muyuz?
Uzun vade borsa istanbulda kazandırır yatırdığın parayı unuttuğun sürece bi en azından 5 sene unutacaksınSEN ben kazanalım diye değil ki ztn
Daha girmemiştim iyi oldu düşsün uzun vade toplarım borsada yaptığım gibiKripto piyasası Abdullah'a hiç gülmedi, eth madenciliği zararını da dejavu niyetine hikaye atmış.
"Nasibten ötesi yoktur."
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Reis bende almıştım deniz bankta kendi kendine satmış hesabıma yatırmış ama bu nasıl iş anlamadım bana sms bile gelmedi hesabımdaki tutarı bilmediğim için anlamıyorumda yattığını ne kadar saçma sence hesaba tekrar yatırdıkları zaman sms gelmesi gerekmiyor mu çok saçmahalka arzlardan devam 1.5 haftada 1000 TL bıraktı limak ve oba makarna küçük öğrenci işi yatırımı ama olsun