Abdullah'da kriptodan nasibini aldı 🥴

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,387
Kripto piyasası Abdullah'a hiç gülmedi, eth madenciliği zararını da dejavu niyetine hikaye atmış.
"Nasibten ötesi yoktur." 🙃

Screenshot_20240306_091156_Instagram.jpg
Screenshot_20240306_091200_Instagram.jpg

biz halka arzlardan devam 1.5 haftada 1000 tl bıraktı limak ve oba makarna küçük öğrenci işi yatırımı ama olsun

Bu borsa millet batsın diye var herhalde. Kazanan da en fazla bir dürüm parası çıkarıyor.
Telefonumu ve bilgisayarımı bu şekilde aldım bence iyi kazandırıyoruz hepsinin başlangıçları da düşüktü umarım ev ve arabada aldırır

biz halka arzlardan devam 1.5 haftada 1000 TL bıraktı limak ve oba makarna küçük öğrenci işi yatırımı ama olsun
Kaç lirayla 1000 kazandın hocam onu da söyleseydin keşke.

Kripto piyasası Abdullah'a hiç gülmedi, eth madenciliği zararını da dejavu niyetine hikaye atmış.
"Nasibten ötesi yoktur." 🙃

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Buna çöküş diyen çaylaktır bence.

Kaç lirayla 1000 kazandın hocam onu da söyleseydin keşke.

Buna çöküş diyen çaylaktır bence.
hocam detayıyla anlatıyorum

şuanda 2128 tl hisse varlığım var
1325 tlsi lmkdc ama şimdi satma emri verdim düşüşe geçti
803 tlsi obams

lmkdc 758 tl kar bıraktı bu düşmüş hali
obams 254 tl kar bıraktı

Kripto veya borsa fark etmez elinizdeki parayı çok sanmayın. Bu işi bizzat yaptım ve kontrolümüzdeki para +1milyar dolar seviyesindeydi ve bu sadece 1 kişinin parası. 7-8 kişilik bir balina grubunu istediğimiz zaman istediğimiz coini yavaş yavaş yükseltiyorduk. Yaklaşık 1 yıldır coin işini bıraktık. Getirisi iyi değil.

hocam detayıyla anlatıyorum

şuanda 2128 TL hisse varlığım var
1325 tlsi lmkdc ama şimdi satma emri verdim düşüşe geçti
803 tlsi obams

lmkdc 758 TL kar bıraktı bu düşmüş hali
obams 254 TL kar bıraktı
limak alma vakti geldi diyorsunuz yani ohh bee

Kripto veya borsa fark etmez elinizdeki parayı çok sanmayın. Bu işi bizzat yaptım ve kontrolümüzdeki para +1milyar dolar seviyesindeydi ve bu sadece 1 kişinin parası. 7-8 kişilik bir balina grubunu istediğimiz zaman istediğimiz coini yavaş yavaş yükseltiyorduk. Yaklaşık 1 yıldır coin işini bıraktık. Getirisi iyi değil.
Bir Milyar Doları beğenmeyip bıraktın ve şimdi burada ucuz toplama PC düşürebilirsem diye sürünüyorsun. Doğru mu bu?

ETH eninde sonunda yükselecekti. Biraz zaman aldı. Benimde içeride param vardı. 4 bin dolar olmasını bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,154
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri