Abiler abim beni dövdü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Abiler abim beni dövdü sinir krizi geçirdi sonra evden kaçtı ne yapıcam annem telefonumu açmıyor kardeşimin toplantısına gitti benim üstümde kırdı bu sulugu sandelyeyide sırtımda kırdı evden kaçtı ne yapıcam yaşım 14 sandelyeyi kırdıktan sonra dışarıya götürdü onu çekemedim ama bunlar var ne yapıcam annem geldiginde bana kızıcak evden kaçtı diye bende kaçmalımıyım yardım edin babam ayrı annem bize bakıyor abim gitmeden kumbaramda bilikmiş param vardı onuda götürdü
Kardeşim Abini Darp'dan Şikayet Et Gerekirse Annenle Yada Tek Başına Yada Polisle Nasıl İşliyor Bilmiyorum Darp Raporu Al Üstüne Bu Terör Konularındanda Bahset Uzaklaştırma Alır Abin En Kötü 20 Yaşındaymış Zaten En İyi İhtimalde Darp Ve Terör Örgütü Destekleme Vs Söylemlerinden Soruşturma Açılır 1-2 Hafta Yatar Bu Terör Söylemlerindende En Kötü Güzel Bir Dayak Yer Polislerden Yada Nezarettikelerden

Bir aile dostun varsa ona danış ve yardım iste eğer yoksa bugün hazırlan karakola git olayı olduğu gibi anlat ve bu olaydan sıkıldığını ve korktuğunu anlat. Annen ile baban ayrı olduğundan dolayı abinin bu olayı bir daha tekrarlamaktan çekineceği bir durum yok anlaşılan böyle bir durumla yaşamaya devam edersen ilerleyen yaşlarında özgüven ve insan ilişkilerinde sıkıntı yaşarsın, korkacak bir şey yok, canının ve sağlığından değerli bir şeyde yok kardeşim.

Trol konu

Kumbarayı götürdü gittiyse olay aranızda geçen muhabbete göre kopmamış. Kumbaradakı parada gözü varmış abinin nasıl alayımda behanem olmasın diye zaman kovalıyormuş. Yazık gerçekten

• Beğen
Reaksiyonlar: Azzx
Abiler abim beni dövdü sinir krizi geçirdi sonra evden kaçtı ne yapıcam annem telefonumu açmıyor kardeşimin toplantısına gitti benim üstümde kırdı bu sulugu sandelyeyide sırtımda kırdı evden kaçtı ne yapıcam yaşım 14 sandelyeyi kırdıktan sonra dışarıya götürdü onu çekemedim ama bunlar var ne yapıcam annem geldiginde bana kızıcak evden kaçtı diye bende kaçmalımıyım yardım edin babam ayrı annem bize bakıyor abim gitmeden kumbaramda bilikmiş param vardı onuda götürdü
Babanla konuşmaya ne dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendini koruyamıyorsa derim
sen ne boş bi adamsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Azzx
Git şikayet et sırtında sandalye kıran abi mi olur terör muhabbetinden falan da bahset yaptıklarını detayına kadar anlat zaten çocuk olduğun için pek kanıt aramazlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,857
Üyeler
174,791
Son üye
MortalX
Geri