Uygunsuz Dil
Oglum verdigin cevaba bak çocuk ciddi bir şey sormuş sen nasıl erkeksin diyorsunDalga geçtiğimi kim söyledi
Oglum verdigin cevaba bak çocuk ciddi bir şey sormuş sen nasıl erkeksin diyorsunDalga geçtiğimi kim söyledi
Kendini koruyamıyorsa derimOglum verdigin cevaba bak çocuk ciddi bir şey sormuş sen nasıl erkeksin diyorsun
Kardeşim Abini Darp'dan Şikayet Et Gerekirse Annenle Yada Tek Başına Yada Polisle Nasıl İşliyor Bilmiyorum Darp Raporu Al Üstüne Bu Terör Konularındanda Bahset Uzaklaştırma Alır Abin En Kötü 20 Yaşındaymış Zaten En İyi İhtimalde Darp Ve Terör Örgütü Destekleme Vs Söylemlerinden Soruşturma Açılır 1-2 Hafta Yatar Bu Terör Söylemlerindende En Kötü Güzel Bir Dayak Yer Polislerden Yada NezarettikelerdenAbiler abim beni dövdü sinir krizi geçirdi sonra evden kaçtı ne yapıcam annem telefonumu açmıyor kardeşimin toplantısına gitti benim üstümde kırdı bu sulugu sandelyeyide sırtımda kırdı evden kaçtı ne yapıcam yaşım 14 sandelyeyi kırdıktan sonra dışarıya götürdü onu çekemedim ama bunlar var ne yapıcam annem geldiginde bana kızıcak evden kaçtı diye bende kaçmalımıyım yardım edin babam ayrı annem bize bakıyor abim gitmeden kumbaramda bilikmiş param vardı onuda götürdü
Lan olm ne anlatıyon sen? Çocuk 14 yaşında abisi 20. Nasıl bir koruma bekliyon sen çocuktan?Kendini koruyamıyorsa derim
Siz çok ezillirsiniz bu kafaylaLan olm ne anlatıyon sen? Çocuk 14 yaşında abisi 20. Nasıl bir koruma bekliyon sen çocuktan?
Enver pasha ppli lavuk konuştuSiz çok ezillirsiniz bu kafayla
Zulme karşı mukavemetEnver pasha ppli lavuk konuştu![]()
Babanla konuşmaya ne dersinAbiler abim beni dövdü sinir krizi geçirdi sonra evden kaçtı ne yapıcam annem telefonumu açmıyor kardeşimin toplantısına gitti benim üstümde kırdı bu sulugu sandelyeyide sırtımda kırdı evden kaçtı ne yapıcam yaşım 14 sandelyeyi kırdıktan sonra dışarıya götürdü onu çekemedim ama bunlar var ne yapıcam annem geldiginde bana kızıcak evden kaçtı diye bende kaçmalımıyım yardım edin babam ayrı annem bize bakıyor abim gitmeden kumbaramda bilikmiş param vardı onuda götürdü
sen ne boş bi adamsınKendini koruyamıyorsa derim
Yanık kokusu senden mi geliyormuşBabanla konuşmaya ne dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen ne boş bi adamsın