Neler Yeni

Abim hep bana karışıyor ne yapmalıyım?

Tarık06

80+
Kanka sende karşılık ver en kötü dayak yersin sonunda ölüm yok eğer işler baya ilerlerse yani sert vurmaya başlarsa
Abim bana diyor ben senden büyüğüm benim sana vurmaya hakkım var ama senin bana vurmaya hakkın yok diyor bana ne yapacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce Abime nasıl bir ders vereyim ki benden korksun bana birdaha asla karışmasın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bende kardeşimle kavga ediyorum ama abinin yaptığı düşmanlık. Ya sende ona karşılık ver yada babana söyle

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Konuyla alakasız olacak ama telefonda konuşurken neden heyecan yapıp takılıyorsun?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Arkadaşlar dün babam abimin telefonunu aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken heyecanlanıyorum çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra abim üzerime yürüdü bende telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam bana dedi sen niye konuşmuyorsun sonra telefonu kapattım abim beni dövdü bana dedi sen niye telefona cevap vermiyorsun telefona cevap versen ölürmüsün dedi bana çok ağır küfürler etti bende ona dedim abi sen niye kendi telefonuna cevap vermiyorsun dedim bana dedi sanane cevap vermek istemiyorum sen benim keyifimmisin dedi bana ve beni dövdü bende ağladım üzüldüm sizce abim haklımıydı dün kendimi baya bir suçaldım abim sürekli bana böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım
Onu sakin bir dille uyar.

BIGGZ

80+ Bronze
Babanı ciddî şekilde karşına alıp konuş.
Ciddiye almaz ise abine karşı çıkmaya başla.

Abin illaki sana vuracak, bir yerini morartacak.
Vurmazsa zaten sorun çözülür, davranışları azalır.

Sana vurursa git babana söyle, göster vurduğu yeri.
Baban abinin aklını başına getirir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar dün babam abimin telefonunu aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken heyecanlanıyorum çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra abim üzerime yürüdü bende telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam bana dedi sen niye konuşmuyorsun sonra telefonu kapattım abim beni dövdü bana dedi sen niye telefona cevap vermiyorsun telefona cevap versen ölürmüsün dedi bana çok ağır küfürler etti bende ona dedim abi sen niye kendi telefonuna cevap vermiyorsun dedim bana dedi sanane cevap vermek istemiyorum sen benim keyifimmisin dedi bana ve beni dövdü bende ağladım üzüldüm sizce abim haklımıydı dün kendimi baya bir suçaldım abim sürekli bana böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım
Eğer vurduğu ağırsa morartıyordur bunu babana göster ve artık buna da inan de inanır bence.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sana Vurursa Sende Hayalarını Tekmele Tek Hamlede Pert O Can Çekişirken İstediğini Yapabilirsin..

Tarık06

80+
Bende kardeşimle kavga ediyorum ama abinin yaptığı düşmanlık. Ya sende ona karşılık ver yada babana söyle
Ona karşılık vermiyorum vermekte istemiyorum ama babamada söyleyince beni yalancı çıkarıyor

Konuyla alakasız olacak ama telefonda konuşurken neden heyecan yapıp takılıyorsun?
Bilmiyorum hep böyleyim telefon konuşurken hep terliyorum takılıyorum

Onu sakin bir dille uyar.
Zaten kaç kere uyardım ama yine aynı bana karışmaya devam ediyor

Babanı ciddî şekilde karşına alıp konuş.
Ciddiye almaz ise abine karşı çıkmaya başla.

Abin illaki sana vuracak, bir yerini morartacak.
Vurmazsa zaten sorun çözülür, davranışları azalır.

Sana vurursa git babana söyle, göster vurduğu yeri.
Baban abinin aklını başına getirir.
Annemle babama söylüyorum ama söyleyincede beni yalancı çıkarıyor sürekli bana sen gerizekalısın diyor

Eğer vurduğu ağırsa morartıyordur bunu babana göster ve artık buna da inan de inanır bence.
Abim bana vurunca morartı olmuyor o yüzden babama kanıtlayamıyorum

Sana Vurursa Sende Hayalarını Tekmele Tek Hamlede Pert O Can Çekişirken İstediğini Yapabilirsin..
Abim sürekli böyle yapıyor hiç telefonuna cevap vermiyor hep ben onun telefonunu açıyorum arayan kişiyle konuşuyorum

Son düzenleme:

DaffyGraphic

80+ Silver
Sizce ne yapmalıyım bana yardım Edin?

Ne zaman bana vuracağını bilmiyorumki bilsem ses kaydına alırım geçen sene bir kere beline vurdum bayıldı 3 saat kendine gelemedi sonra o gün bende evden kaçtım 3 saat eve gelmedim parka gittim sonrada bir şey olur diye korktum vurmadım abime ama hala bana çok karışıyor abim 20 yaşında bende 16 yaşındayım aramızda 4 yaş fark var sence ona dövüşten başka ne ders vermeliyim ki bir daha bana karışmasın?
kanka bayılsın ya nolcak ölüm yok sonunda zaten bunun.kanka mor bir kalemi al abartı olmayacak şekilde morla babana göster baban elini dokundurncada ahhhh çok ağrıyor baba dokunma falan de inanır bence.

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes Öztürk
Kafasına silah daya(!)

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abinin canını sıkma sen de.
Benim de küçük kardeşim var dokunmadan ağlıyor babamı annemi bana karşı kışkırtıyor. En sevmediğim kardeş tipi.

Tarık06

80+
kanka bayılsın ya nolcak ölüm yok sonunda zaten bunun.kanka mor bir kalemi al abartı olmayacak şekilde morla babana göster baban elini dokundurncada ahhhh çok ağrıyor baba dokunma falan de inanır bence.
Abim bana diyor ben senden büyüğüm benim sana vurmaya hakkım var ama senin bana vurmaya hakkın yok diyor bana sence mantıklı düşünüyormu?

Kafasına silah daya(!)
Evde oyuncak silah yok olsaydı yapardım başka ne yapayım ona?

Abinin canını sıkma sen de.
Benim de küçük kardeşim var dokunmadan ağlıyor babamı annemi bana karşı kışkırtıyor. En sevmediğim kardeş tipi.
Benim abim hep bana karışıyor annemle babama söyleyincede beni yalancı çıkarıyor bana diyor bu ********** bir şey bilmiyor

Top Bottom