Neler Yeni

Abim hep bana karışıyor ne yapmalıyım?

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar dün babam abimin telefonunu aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken heyecanlanıyorum çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra abim üzerime yürüdü bende telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam bana dedi sen niye konuşmuyorsun sonra telefonu kapattım abim beni dövdü bana dedi sen niye telefona cevap vermiyorsun telefona cevap versen ölürmüsün dedi bana çok ağır küfürler etti bende ona dedim abi sen niye kendi telefonuna cevap vermiyorsun dedim bana dedi sanane cevap vermek istemiyorum sen benim keyifimmisin dedi bana ve beni dövdü bende ağladım üzüldüm sizce abim haklımıydı dün kendimi baya bir suçaldım abim sürekli bana böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım
Seni telefonla konuşturması doğru bişey sonuçta yabancı değil takıldansa kekelesende bişey demez seni anlar bu dediğimden sonrası doğru değil. Vurmak küfür etmek vesaire yakışık olmaz. Suyuna gitmeye çalış.

Tarık06

80+
konuşmazsan çözemezsin
Aynen öyle konuşmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni telefonla konuşturması doğru bişey sonuçta yabancı değil takıldansa kekelesende bişey demez seni anlar bu dediğimden sonrası doğru değil. Vurmak küfür etmek vesaire yakışık olmaz. Suyuna gitmeye çalış.
Ama hep beni telefonda konuşturuyor hiç kendi telefonuna cevap vermiyor hep ben cevap veriyorum onun yerine kim arasa?

Tarık06

80+
Seni istiyolar diye eline tutuştur.
Söylüyorum söyleyincede bu sefer üzerime yürüyor bana saldırıyor küfür ediyor bana ne yapacağım?

Zaten abimle şimdiye kadar kaç defa telefonda konuşmak istediler bende ona dedim abi senle konuşmak istiyorlar bana dedi banane ben telefonla konuşmak istemiyorum dedi

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Arkadaşlar dün babam abimin telefonunu aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken heyecanlanıyorum çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra abim üzerime yürüdü bende telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam bana dedi sen niye konuşmuyorsun sonra telefonu kapattım abim beni dövdü bana dedi sen niye telefona cevap vermiyorsun telefona cevap versen ölürmüsün dedi bana çok ağır küfürler etti bende ona dedim abi sen niye kendi telefonuna cevap vermiyorsun dedim bana dedi sanane cevap vermek istemiyorum sen benim keyifimmisin dedi bana ve beni dövdü bende ağladım üzüldüm sizce abim haklımıydı dün kendimi baya bir suçaldım abim sürekli bana böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım
Evini cinler basan çocuk değilmisin sen ya hit için mi yapıyorsun anlamadım gerçekçi gelmemeye başladı konuların

Basrii

80+ Bronze
Söylüyorum söyleyincede bu sefer üzerime yürüyor bana saldırıyor küfür ediyor bana ne yapacağım?

Zaten abimle şimdiye kadar kaç defa telefonda konuşmak istediler bende ona dedim abi senle konuşmak istiyorlar bana dedi banane ben telefonla konuşmak istemiyorum dedi
abinin insan olduğundan şüphe ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Babama söylüyorum ama söyleyincede abim beni yalancı çıkarıyor ne yapacağım?
İnandırıcılığın 3 temel kuralı vardır;
1- Soğukkanlı olacaksın, ne derlerse desinler panik yapma yüz ifaden sabit kalsın
2- Kısa ve öz konuş uzun uzun konuşma
3- Dediğinden geri adım atma inandırıcılığı kaçar lakin absürt şeylerde söyleme
Bunları yap bakiyım abin bidaha inandırıcı olabiliyor mu? Şahsen ben yapıyorum bunları haklıykende haksızkende yırtıyorum :D

MENGELE88

80+ Bronze
Sana telefonda konuşmayı öğretiyor daha ne istiyorsun ilerde lazım olur

Son düzenleme:

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
yaş farkınız çok yüksek değil ise bu durum 17-18 yaşlarında çözülüyor ama tabi varlığını belli etmen lazım

Captain Pricee

80+ Bronze
Abini ortadan kaldır (!)

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
kanka zaten dövmüyor mu geçir sende ben en son 2 yıl önce falan babamla öyle kavga etmiştim o bana yumruk atıyordu ben ona atıyordum en sonunda pes etti korkarsan kum torbası gibi kullanır seni karşılık verebildiğini gördükçe korkar kuzenim mesela benden 4-5 yaş büyük karşılık verdiğim gibi R attı olayların büyüyeceğini düşündüğü için diğer kuzenime göre daha kuvvetliymişim :d korkarsan vurur iter kakar karşılık alırsa canı yandığı için çekinir döverken en basitinden daha sakin olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,723
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom