Abimden İntikam Almak İstiyorum.

CemSultan01

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,371
abim her eve geldiğinde kafama bir tane yapışrıtıyor. :D ulan çok troll bi giriş oldu. ya dövüyor işte eğlencesine. artık intikam zamanı geldi ne önerirsnizi? bezbol sopası fln geçtimn oraları kimseye çaktırmadan Bir Suikastçi gibi gidip intikam almalıyım ve bana bidaha vurmamalı yanıma gelriken bana abi demeli. şaka şaka bidaha vuramasın yeter. nasıll yaparım?

abim her eve geldiğinde kafama bir tane yapışrıtıyor. :D ulan çok troll bi giriş oldu. ya dövüyor işte eğlencesine. artık intikam zamanı geldi ne önerirsnizi? bezbol sopası fln geçtimn oraları kimseye çaktırmadan Bir Suikastçi gibi gidip intikam almalıyım ve bana bidaha vurmamalı yanıma gelriken bana abi demeli. şaka şaka bidaha vuramasın yeter. nasıll yaparım?
Forumun kalitesini düşüren konularda bugün.....

Tavsiyem:

1660648869144.png

eline ne geçerse karşı atağa çık

Ona bunun gurur kırıcı bir hareket olduğunu söyle
diyom yapma lan valla kötü olur diyom gülüyo sadece. anlamıyor ki. ulan üniveristeye giden biri niye bu hareketleri yapar ya

İnsan gibi iletişim kurarak derdini anlatmayı dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,241
Üyeler
185,242
Son üye
Serkan Taş
Geri