Neler Yeni

Abimden İntikam Almak İstiyorum.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
abim her eve geldiğinde kafama bir tane yapışrıtıyor. :D ulan çok troll bi giriş oldu. ya dövüyor işte eğlencesine. artık intikam zamanı geldi ne önerirsnizi? bezbol sopası fln geçtimn oraları kimseye çaktırmadan Bir Suikastçi gibi gidip intikam almalıyım ve bana bidaha vurmamalı yanıma gelriken bana abi demeli. şaka şaka bidaha vuramasın yeter. nasıll yaparım?
Ciddi ciddi forumda bu soruyu gördüm ya daha kötüsü olur mu derken daha kötüsü çıkıyor 😂

CemSultan01

80+ Bronze

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Emre
bütün abiler aynı zaten
benimkide durduk yere bana vuruyor bende durduk yere benden küçük kardeşim gibi gördüğüm kuzenlere vuruyom
döngü gibi bişey bu :D

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
abim her eve geldiğinde kafama bir tane yapışrıtıyor. :D ulan çok troll bi giriş oldu. ya dövüyor işte eğlencesine. artık intikam zamanı geldi ne önerirsnizi? bezbol sopası fln geçtimn oraları kimseye çaktırmadan Bir Suikastçi gibi gidip intikam almalıyım ve bana bidaha vurmamalı yanıma gelriken bana abi demeli. şaka şaka bidaha vuramasın yeter. nasıll yaparım?
Açtığın konuyu abine göster. En büyük intikam bu olur emin ol bir daha asla sana karışmaz.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Kanka neden konu dışına açmıyon ?

CemSultan01

80+ Bronze
Ciddi ciddi forumda bu soruyu gördüm ya daha kötüsü olur mu derken daha kötüsü çıkıyor 😂
ya sadece danıştım o kadar şey değil bence :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka neden konu dışına açmıyon ?
yeni gördüm düzeltme de yok ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açtığın konuyu abine göster. En büyük intikam bu olur emin ol bir daha asla sana karışmaz.
ne yapar biliyon mu?
olm kendi kendine çözemiyon mu sorununu diyip güzelce bir yargı verir bana :(

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Abin her türlü alır seni. 1 yap 2 yersin haberin olsun :D

yusuftheayay

80+ Bronze
Kanki arkasından yaklaş burnuna bastır birden vurma ama bastır gözlerinden yaş gelir

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Sık kafasına

CemSultan01

80+ Bronze

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Sağlam bir tane yumruk at gözünün altına hafif burnunun yakınına elmacık kemiğinin yan tarafına gelmesi gerek sonra kendine yaşiycak başka bir ev ve yeni bi iş bak

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Abi şu profil mesaj kısmı boşuna durmuyor ya oraya yazsanıza böyle şeyleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular