Abimden İntikam Almak İstiyorum.

abim her eve geldiğinde kafama bir tane yapışrıtıyor. :D ulan çok troll bi giriş oldu. ya dövüyor işte eğlencesine. artık intikam zamanı geldi ne önerirsnizi? bezbol sopası fln geçtimn oraları kimseye çaktırmadan Bir Suikastçi gibi gidip intikam almalıyım ve bana bidaha vurmamalı yanıma gelriken bana abi demeli. şaka şaka bidaha vuramasın yeter. nasıll yaparım?
Ciddi ciddi forumda bu soruyu gördüm ya daha kötüsü olur mu derken daha kötüsü çıkıyor 😂

bütün abiler aynı zaten
benimkide durduk yere bana vuruyor bende durduk yere benden küçük kardeşim gibi gördüğüm kuzenlere vuruyom
döngü gibi bişey bu :D

abim her eve geldiğinde kafama bir tane yapışrıtıyor. :D ulan çok troll bi giriş oldu. ya dövüyor işte eğlencesine. artık intikam zamanı geldi ne önerirsnizi? bezbol sopası fln geçtimn oraları kimseye çaktırmadan Bir Suikastçi gibi gidip intikam almalıyım ve bana bidaha vurmamalı yanıma gelriken bana abi demeli. şaka şaka bidaha vuramasın yeter. nasıll yaparım?
Açtığın konuyu abine göster. En büyük intikam bu olur emin ol bir daha asla sana karışmaz.

Kanka neden konu dışına açmıyon ?

Ciddi ciddi forumda bu soruyu gördüm ya daha kötüsü olur mu derken daha kötüsü çıkıyor 😂
ya sadece danıştım o kadar şey değil bence :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka neden konu dışına açmıyon ?
yeni gördüm düzeltme de yok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açtığın konuyu abine göster. En büyük intikam bu olur emin ol bir daha asla sana karışmaz.
ne yapar biliyon mu?
olm kendi kendine çözemiyon mu sorununu diyip güzelce bir yargı verir bana :(

Abin her türlü alır seni. 1 yap 2 yersin haberin olsun :D

Kanki arkasından yaklaş burnuna bastır birden vurma ama bastır gözlerinden yaş gelir

Sağlam bir tane yumruk at gözünün altına hafif burnunun yakınına elmacık kemiğinin yan tarafına gelmesi gerek sonra kendine yaşiycak başka bir ev ve yeni bi iş bak

Abi şu profil mesaj kısmı boşuna durmuyor ya oraya yazsanıza böyle şeyleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,100
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri