Abiniz Valoda Gümüş 3 Oldu

MufasaBoss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,018
Screenshot_10.png

Allahın İzni İle Gümüş 3 Oldum Bide Beni Golda Kadar Çıkarak Duo Lazım Var Mı
Max Plat Olurum Zaten

Ben max gold 3 oldum 1 aydır düzenli oynamıyorum gümüş 2 yim şuan
Benim Oyunda 1800 Saatim Var Rekabet Sadece 1 Sezon Oynadım Gold 1 Oldum Sonra Plat Kasmaya Çalıştım Gümüş 3 Düştüm Troller Geldi Geçen Sezon Gümüş 3 Bitirdim Bu Sezon Gold Olup Uğurluğu Alcam Sonra Plat Kascam

Alıntıyı görüntüle
Allahın İzni İle Gümüş 3 Oldum Bide Beni Golda Kadar Çıkarak Duo Lazım Var Mı
Max Plat Olurum Zaten
Rank kasmak çok sıkıcı geliyor bana.
Bir amaç yok sadece orada çıkan bir sembolden ibaret zamanında lol ranked atardım ama sonradan farkettim gerek yokmuş zaten kozmetikleri de sınıralyınca sildim oyunu.
Gene de tebrikler umarım istediğiniz seviyeye uğraşırsınız

Rank kasmak çok sıkıcı geliyor bana.
Bir amaç yok sadece orada çıkan bir sembolden ibaret zamanında lol ranked atardım ama sonradan farkettim gerek yokmuş zaten kozmetikleri de sınıralyınca sildim oyunu.
Gene de tebrikler umarım istediğiniz seviyeye uğraşırsınız
Sağol Reis

Benim Oyunda 1800 Saatim Var Rekabet Sadece 1 Sezon Oynadım Gold 1 Oldum Sonra Plat Kasmaya Çalıştım Gümüş 3 Düştüm Troller Geldi Geçen Sezon Gümüş 3 Bitirdim Bu Sezon Gold Olup Uğurluğu Alcam Sonra Plat K
Aimlabs oynamanı öneririm kral. 1800 saat ranked varsa en az bir dia olman gerekirdi benim toplamda 397 hrs var. g3 rahat oldum oynasam dia olurum.

Aimlabs oynamanı öneririm kral. 1800 saat ranked varsa en az bir dia olman gerekirdi benim toplamda 397 hrs var. g3 rahat oldum oynasam dia olurum.
Haklısın Reis İşte Bende Onu Yediremiyom Kendime Plat Olurum Egolu Değilim Ama Olurum O Dediğini Steamdan Yükliycem Haklsını Rankım Kötü

rank çıkmaya çalışmak bana niye çok sıkııcı geliyor,
arkadaşlarla güle eğlene oynamak varken

Rank kasmayın boşuna oyun zorlaştıkça zevki kaçıyor, en iyi küme bronz ve gümüştür her oyunda.

Ya Reis Beni Gold Yapsana Gümüş 2 Yim Duo Girelim Olur Mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın Reis
Kral emin ol boostlasam bile mmr ın iyice bozulur hesabında oynamaktan zevk almazsın bu kadar takılma eloya oynadıkça istemesende çıkacaksın sadece eğlenmene bak.

Benim Oyunda 1800 Saatim Var Rekabet Sadece 1 Sezon Oynadım Gold 1 Oldum Sonra Plat Kasmaya Çalıştım Gümüş 3 Düştüm Troller Geldi Geçen Sezon Gümüş 3 Bitirdim Bu Sezon Gold Olup Uğurluğu Alcam Sonra Plat Kascam
1.8k saatle nasıl gümüşsün

Geri