Neler Yeni

Yardım Ac kablosu kopmak üzere

AusWitzh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emircan Ürün
Gece Adaptör den gelen aşırı cızırtı ve tık tık gibi bi sesten adaptöre bakarken tellerinin attığını farkettim. Yeni olmuş bi kaç gün önce yoktu. Bakıma gönderirken 2 kez cızırtı için şikayette bulunup değişim istemiştim, değişmediler uzun süredir cızırtıyla kullanıyorum. 5 6 saat oyun açık oldugunda yanık gibi de kokuyordu ve son durumunu görsel olarak eliyorum.
IMG-20241224-WA0000.jpeg

Garanti buna kullanıcı hatası der mi yoksa değişiklik yapar mı şubatın başında garantim bitiyor ve ocağın sonunda ancak garantiye gönderebilirim.

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
tahminimce şansını dene gönder şubatta bitiyor zaten belki yapıp gönderirler. şimdiden ne kadar erken gönderirsen senin için iyi

AWB794

80+
Burası AC girişi değil, DC çıkışı. Kullanıcı hatası. Koku, kablo kısa devre olduğu için geliyor. Daha fazla kullanmaya devam ederseniz anakarta da hasar verme ihtimali var. İşini iyi yapan bir elekronik tamircinin yarım saatte yapılabileceği bir onarım.

AusWitzh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emircan Ürün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burası AC girişi değil, DC çıkışı. Kullanıcı hatası. Koku kısa devre olduğu için geliyor. Daha fazla kullanmaya devam ederseniz anakarta da hasar verme ihtimali var. İşini iyi yapan bir elekronik tamircinin yarım saatte yapılabilecek bir onarım.
Hocam o kokuyla 1.5 yıldır kullanıyorum ikk aldıgımda 10. Günde Adaptör yanmıştı değiştiler. Yeni gelende ondan farksız bunu değişmediler. Teşekkürler bilgi için

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Osman
Gece Adaptör den gelen aşırı cızırtı ve tık tık gibi bi sesten adaptöre bakarken tellerinin attığını farkettim. Yeni olmuş bi kaç gün önce yoktu. Bakıma gönderirken 2 kez cızırtı için şikayette bulunup değişim istemiştim, değişmediler uzun süredir cızırtıyla kullanıyorum. 5 6 saat oyun açık oldugunda yanık gibi de kokuyordu ve son durumunu görsel olarak eliyorum. Alıntıyı görüntüle
Garanti buna kullanıcı hatası der mi yoksa değişiklik yapar mı şubatın başında garantim bitiyor ve ocağın sonunda ancak garantiye gönderebilirim.
Hocam sorunun cevabı gönderip beklemekte. Siz her türlü gönderimi sağlayın. Bu süreç içerisinde mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın.

AusWitzh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emircan Ürün
tahminimce şansını dene gönder şubatta bitiyor zaten belki yapıp gönderirler. şimdiden ne kadar erken gönderirsen senin için iyi
Üniversitede oldugum için finallerden sonra gönderebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sorunun cevabı gönderip beklemekte. Siz her türlü gönderimi sağlayın. Bu süreç içerisinde mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın.
Evet hocam yaptırsam mı diye düşünmüştüm son kez bakıma da göndermek planımdı.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Üniversitede oldugum için finallerden sonra gönderebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam yaptırsam mı diye düşünmüştüm son kez bakıma da göndermek planımdı.
hocam güzel bir tamirciye götürün garantiyle uğraşmayın ozaman.

kasa birleşim yerlerinden jiletle kesiliyor kablo kopan yerinden kesilip bi nevi kısaltılıp yeniden bağlantılar yapılıyor sonra kasa kapatılıp kesilen yerinden güçlü bir yapıstırıcıyla yeniden yapıştırılıyor işlem bu kadar.

AusWitzh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emircan Ürün
hocam güzel bir tamirciye götürün garantiyle uğraşmayın ozaman.

kasa birleşim yerlerinden jiletle kesiliyor kablo kopan yerinden kesilip bi nevi kısaltılıp yeniden bağlantılar yapılıyor sonra kasa kapatılıp kesilen yerinden güçlü bir yapıstırıcıyla yeniden yapıştırılıyor işlem bu kadar.
Elektronik tamircisi bi arkadaş var hallederim dedi ama ben yine de garanti varken göndersem mi diye foruma soriyim dedim teşekkür ederim fikirleriniz ve yorumlarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,358
Üyeler
163,820
Son üye
kizildag01
Top Bottom