at avrat silah
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- At avrat silah
Arkadaşlar bu oyun hakkında düşüncelerim biliyorum sizler için çok önemli olmaz ama okursanız belki size yardımcı olur ve bu oyunu oynamazsınız.
Hatta hiçbir AC oyununu oynamazsını belkli.
Öncelikle oyunun uçsuz, bucaksız ama bir o kadar herbir şeyiyle aynı olması?
Oyunu ilk oynadığım sidequestler çok güzel gelmişti, main quest gibi aynıydı meğer tüm görevler aynıymış aslında.
Karakteriniz asla gelişmiyor. Belki zorlandığımız bir göreve sonra dönmek istiyoruz ama ne kadar gelişirsek gelişelim oyunda level scaling var.
O yüzden asla gelişemiyorsunzu ve tüm oyun boyunca ister 10 saat, ister 100 saat oyun aynı.
Görevin bir sınır yok;
Arkadaşlar bu oyunda görev olarak bir sınır yok yani. Bu da bıktırır.
Level atlamak çok maaliyetli oluyor. Zaten gelişemiyorsunuz ve üstelik birde her levelde itemlerin üst seviye yükseltmesi daha maaliyetli oluyor.
Bu arada oyunun kılıç vuruşları biraz güzel ama başka bir olayı yoktur.
Arkadaşlar şimdi asıl olaya gelelim;
Hatta hiçbir AC oyununu oynamazsını belkli.
Öncelikle oyunun uçsuz, bucaksız ama bir o kadar herbir şeyiyle aynı olması?
Oyunu ilk oynadığım sidequestler çok güzel gelmişti, main quest gibi aynıydı meğer tüm görevler aynıymış aslında.
Karakteriniz asla gelişmiyor. Belki zorlandığımız bir göreve sonra dönmek istiyoruz ama ne kadar gelişirsek gelişelim oyunda level scaling var.
O yüzden asla gelişemiyorsunzu ve tüm oyun boyunca ister 10 saat, ister 100 saat oyun aynı.
Görevin bir sınır yok;
Arkadaşlar bu oyunda görev olarak bir sınır yok yani. Bu da bıktırır.
Level atlamak çok maaliyetli oluyor. Zaten gelişemiyorsunuz ve üstelik birde her levelde itemlerin üst seviye yükseltmesi daha maaliyetli oluyor.
Bu arada oyunun kılıç vuruşları biraz güzel ama başka bir olayı yoktur.
Arkadaşlar şimdi asıl olaya gelelim;
Ben bu lanet oyun yüzünden diğer tüm oyunlar bunun casual, basit ve anlamsız hissetmeseye başladım.
Tüm oyunlardan soğurdum.
Tüm oyunlardan soğurdum.