Neler Yeni

AC Shadows nasıl oynanır mı ?

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli
Arkadaşlar oyun yeni çıktı ama belki aranızda deneyimleyen olmuştur sizce oyun nasıl oynamalı mıyım grafik oynanış açısından nasıl AC oyunlarının hastası değilim ama oynayasımda var.

erencavdarr

80+ Bronze
Son oyunlarına göre yorumlar bi tık daha iyi hocam şans verilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

optimizasyonu iyi olduğu söyleniyor

erencavdarr

80+ Bronze
İroni yapıyorsunuz galiba 😃
hayır ubisofta göre optimizasyon şaşırtıcı iyi deniyor
"Grafikler şahane. Optimizasyon bir ubisoft oyununa göre üst seviye (RTX 4060 Laptop ile Ultra+DLSS Kalite+FG 65-110 Ortalama 80fps. Ray Tracing Very High)."
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama çok pahalı çıkmış yine mahrum kalacağız .d

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Tuğra Yıldız
optimizasyonu gercekten basarmislar oyuna gelicek olursak herkesin kendi zevki birsey diyemem

The Semih

80+ Gold
optimizasyonu gercekten basarmislar oyuna gelicek olursak herkesin kendi zevki birsey diyemem
Umarım şaka yapıyorsundur, 5070 Tİ ile 720p de 55 FPS veriyor oyun. Bir önceki oyunları ASC Mirage da ise 100+ FPS alıyoruz aynı kartla.

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Umut PEKER
Bütün grafik ayarlarının köklenmesi için yüksek sistem istiyor olması optimizasyonun kötü olduğu anlamına gelmiyor ki. 3060'tan 5090'a optimal çıktıyı AI desteğiyle de birlikte sunuyor oyun. Işın izleme oyunların standardı olma yolunda gittikçe süper örnekleme, kare oluşturma vs. olmadan değerlendirme yapmak ve sadece saf kas gücünden yola çıkarak eleştiri yapmak bence mantıksız.

erencavdarr

80+ Bronze
Umarım şaka yapıyorsundur, 5070 Tİ ile 720p de 55 FPS veriyor oyun. Bir önceki oyunları ASC Mirage da ise 100+ FPS alıyoruz aynı kartla.
ama neyseki böyle bir şey olmamış kendi konunda bi arkadaş yazmış tekrar açınca düzeldiğini

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,734
İsim
misfit
10 saat oldu, ben beğendim şahsen. Optimizasyon konusunda cidden iyi iş çıkarmışlar, tüm ayarlar ve ışın izleme yüksekteyken 80-130fps arası aldım, FSR3 açık. FSR ve FG görüntüyü neredeyse bozmuyor, o açıdan hoşuma gitti. Yüksek sistem istiyor olabilir fakat FSR ile 2060 ile bile çok rahat 60fps üstü açar bu oyunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: NoWa

asko56

80+ Gold
Arkadaşlar oyun yeni çıktı ama belki aranızda deneyimleyen olmuştur sizce oyun nasıl oynamalı mıyım grafik oynanış açısından nasıl AC oyunlarının hastası değilim ama oynayasımda var.
leş oyun ben nonbinorayim diyim ekek erkege öpüşmeler kadın karakter kadın degil trans gene saçma saçma woke işleri çöp suyu optimize leş para verilmez kendini tekrar eden git şu tepeye çık haritayı aç gına geldi assasins creed bitti iyikide oynamamışım direk çöp suyu leş oyun

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Görkem Çağan
AC oyunu sevdalısına güzeldir her oyununun birbirinden çok farkı yok sadece git gide görseller güzelleşir konu değişir ama bu oyundan mekaniklerde de değişiklikler var eski oyunları seviyorsan al ama AC sevmeyeni sevdirecek tarzda bir oyun değil

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Enis Solak
300tl ye ubisoft+ alıp deneyebilirsin birde anonymus çeviri den 200tl ye aylık üyelik alıp 500tl ye Türkçe şekilde 1 ay içinde 40 kere bitirebilirsin. Ben dün bu söylediğim şekilde indirdim yakında başlıycam, tavsiye ederim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,734
İsim
misfit
300tl ye ubisoft+ alıp deneyebilirsin birde anonymus çeviri den 200tl ye aylık üyelik alıp 500tl ye Türkçe şekilde 1 ay içinde 40 kere bitirebilirsin. Ben dün bu söylediğim şekilde indirdim yakında başlıycam, tavsiye ederim.
1 ay içinde 1 kere bitirebilirse dua etsin. Malum oyun açık dünya olduğu için sadece ana hikaye rushlayıp bitirmenin bir anlamı yok. 14 saat oldu ve daha %10'a yeni geldim. Oynayanların söylediğine göre oyun çok uzun, 1 aylık üyelik yetmeyebilir.

Top Bottom