İroni yapıyorsunuz galibaoptimizasyonu iyi olduğu söyleniyor
hayır ubisofta göre optimizasyon şaşırtıcı iyi deniyorİroni yapıyorsunuz galiba![]()
Umarım şaka yapıyorsundur, 5070 Tİ ile 720p de 55 FPS veriyor oyun. Bir önceki oyunları ASC Mirage da ise 100+ FPS alıyoruz aynı kartla.optimizasyonu gercekten basarmislar oyuna gelicek olursak herkesin kendi zevki birsey diyemem
ama neyseki böyle bir şey olmamış kendi konunda bi arkadaş yazmış tekrar açınca düzeldiğiniUmarım şaka yapıyorsundur, 5070 Tİ ile 720p de 55 FPS veriyor oyun. Bir önceki oyunları ASC Mirage da ise 100+ FPS alıyoruz aynı kartla.
leş oyun ben nonbinorayim diyim ekek erkege öpüşmeler kadın karakter kadın degil trans gene saçma saçma woke işleri çöp suyu optimize leş para verilmez kendini tekrar eden git şu tepeye çık haritayı aç gına geldi assasins creed bitti iyikide oynamamışım direk çöp suyu leş oyunArkadaşlar oyun yeni çıktı ama belki aranızda deneyimleyen olmuştur sizce oyun nasıl oynamalı mıyım grafik oynanış açısından nasıl AC oyunlarının hastası değilim ama oynayasımda var.
1 ay içinde 1 kere bitirebilirse dua etsin. Malum oyun açık dünya olduğu için sadece ana hikaye rushlayıp bitirmenin bir anlamı yok. 14 saat oldu ve daha %10'a yeni geldim. Oynayanların söylediğine göre oyun çok uzun, 1 aylık üyelik yetmeyebilir.300tl ye ubisoft+ alıp deneyebilirsin birde anonymus çeviri den 200tl ye aylık üyelik alıp 500tl ye Türkçe şekilde 1 ay içinde 40 kere bitirebilirsin. Ben dün bu söylediğim şekilde indirdim yakında başlıycam, tavsiye ederim.