AC unity çökme hatası

Reaksiyon skoru
3
İyi günler, AC Unity adlı oyunu oynarken ana görev icabı suikast yapmam lazım ancak ben suikastı yaptıktan sonra bir süre sinematik giriyor ve sinematik sonrasında oyun çöküyor. PC donuyor PC'yi güç tuşu ile kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Başka insanlarda yaşamış ancak ya korsan ise çözümü var ya da oyunu silmişler. Ben oyunu silmek istemiyorum, oynadığım ilk AC oyunu hevesim kursağımda kaldı resmen. RDR2 gibi büyük oyunlarda 0 sorun var ama bu oyunda suikast gibi temel bir şeyi bile yapamıyorum

İyi günler, AC Unity adlı oyunu oynarken ana görev icabı suikast yapmam lazım ancak ben suikastı yaptıktan sonra bir süre sinematik giriyor ve sinematik sonrasında oyun çöküyor. PC donuyor PC'yi güç tuşu ile kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Başka insanlarda yaşamış ancak ya korsan ise çözümü var ya da oyunu silmişler. Ben oyunu silmek istemiyorum, oynadığım ilk AC oyunu hevesim kursağımda kaldı resmen. RDR2 gibi büyük oyunlarda 0 sorun var ama bu oyunda suikast gibi temel bir şeyi bile yapamıyorum
Olay göeüntüleyicisinde ne yazıyor?

Yamayı kaldırdım suikastı tekrar yapıp yazacağım
Yamadan dolayıda olabilir
Hocam cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın sorunu hallettim Türkçe yama kaldırmadan bu sorunu yaşayacak olan varsa diye yazıyorum bundan sonrasını teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için. Oyunda suikasti gerceklestirirken gizli bir şekilde gerçekleştirin nasıl yani; eğer benimle aynı görevde sorun yasadiysaniz orada kabine girin ve yan kabinden suikast yapın adama o zaman başka bir sinematik giriyor ve oyun devam edebiliyor sonrasında donmadan

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,126
Üyeler
187,290
Son üye
onurcv05
Geri