Neler Yeni

AC: Valhalla Alınır Mı?

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
merhaba arkadaşlar xbox series s sahibiyim microsoft store'de ac valhalla 600 tl'den 240 tl'ye düşmüş. önceki serilerden ac 1, ac 3, ac 4, ac revelations oynadım ve sevmiştim ac valhalla fiyatına değer mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,445
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kesinlikle değer, muazzam bir oyun. Lakin Gold Edition'u almanı tavsiye ederim çünkü AC: Origins, Odyssey ve Valhalla'nın DLC'leri çok iyi oluyor, fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Valhalla'dan önce Origins ve Odyssey'i oynarsan Valhalla'yı daha anlamlı bir şekilde oynayabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Troy

NespaY

80+ Silver
merhaba arkadaşlar xbox series s sahibiyim microsoft store'de ac valhalla 600 TL'den 240 TL'ye düşmüş. önceki serilerden ac 1, ac 3, ac 4, ac revelations oynadım ve sevmiştim ac valhalla fiyatına değer mi?
Ben epic gamesten kupon ile birlikte 70 tl civarına almıştım, tavsiye ederim kaliteli oyun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Troy

.......

80+ Bronze
En sevdiğim AC oyunu.Parasını hakediyor, al.Oynamadıysan Origins ve Odyssey de tavsiye ederim.Tabi hikaye bağı yok hoşuna giden hangisiyse onu oyna.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
merhaba arkadaşlar xbox series s sahibiyim microsoft store'de ac valhalla 600 TL'den 240 TL'ye düşmüş. önceki serilerden ac 1, ac 3, ac 4, ac revelations oynadım ve sevmiştim ac valhalla fiyatına değer mi?
Watch Dogs Legion + AC Valhalla veya farklı paketlerde daha ucuza iki oyun alabilirsiniz. Tabii ki karar sizindir. 240 TL den AC Valhalla alınabilir. Xbox Series S kullanıcısı olarak oyunu test ettiğimde performans modunda gayet akıcı ve kaliteli bir deneyim sunuyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,445
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
En sevdiğim AC oyunu.Parasını hakediyor, al.Oynamadıysan Origins ve Odyssey de tavsiye ederim.Tabi hikaye bağı yok hoşuna giden hangisiyse onu oyna.
Layla tarafında bağı var. Oyunun az bir kısmını kaplıyor ancak oyun daha anlamlı hale geliyor. Direkt Valhalla'dan başlayan birisi Layla'yı gördüğü zaman der ki bu garı kim. Ama Layla'yı, Kassandra'yı ve Bayek'i tanıyıp oynayınca ve bu karakterler farklı oyunlarda karşına çıkınca oyun çok daha anlamlı hale geliyor.

.......

80+ Bronze
Layla tarafında bağı var. Oyunun az bir kısmını kaplıyor ancak oyun daha anlamlı hale geliyor. Direkt Valhalla'dan başlayan birisi Layla'yı gördüğü zaman der ki bu garı kim. Ama Layla'yı, Kassandra'yı ve Bayek'i tanıyıp oynayınca ve bu karakterler farklı oyunlarda karşına çıkınca oyun çok daha anlamlı hale geliyor.
Evet karakter olarak doğru.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
Şu anda indirimde, kesinlikle fiyatına değer.

Son düzenleme:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim İçin En İyi Hatta Oynuyabildigim Tek AC Oyunu Oynuyabildigim Derken Birkaç Saat Sonra Silmememden Bahsediyorum.

Fiyatını Sonuna Kadar Hak Ediyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hikaye bağı yok, hoşuna giden hangisiyse onu oyna.
Üçünün de modern zamanda bağı var. Kendi zamanları içinde de bağı var. Bayek, Kassandra'nın torunu mesela. Kassandra, tüm suikastçılara kartal görüşü gibi özel güçleri veren kişi. Suikastçıların, lekelilerin annesi. Eivor'un bitirmeye çalıştığı tapınakçılar ile Bayek'in bitirmeye çalıştığı tapınakçılar aynı. Kadimler Düzeni. Bu tapınağın hikayesini Origins'te öğrenmenin yanı sıra Odyssey'in DLC'sinde daha da bilgi sahibi oluyorsun. Kozmos Kültü, Hermes Kültü, Isuların başlangıcı gibi şeyleri de Odyssey'den öğreniyorsun hep. Layla'nın bilgisayarında da pek çok bilgi yazıyor. Origins'e de bol bol atıf yapıyor. Origins'te suikastçıların nasıl doğduğunu öğreniyorsun. Büyük İskender, Sezar, Kleopatra gibi canonun önemli kişileri ile tanışıyorsun. Direkt Valhalla'dan başlayan hikayeye yabancı kalır. Keza, Layla Hassan'ın modern zamandaki hikayesi de var. Anlamazsın yine Origins'ten başlamazsan. Hikaye ile işim yok, çat pat aksiyon akayım geçeyim diyorsan direkt Valhalla'dan başlayabilirsin. Neticede üç oyun da farklı bir dünya ve ana hikaye veriyor fakat ben sıraya uygun şekilde oynanmasını öneririm.

Layla tarafında bağı var. Oyunun az bir kısmını kaplıyor ancak oyun daha anlamlı hale geliyor.
Oyunun kendi hikayesi içerisinde de bağ var, sadece Layla değil. Az bir kısım da değil, amacımızı kaplıyor resmen. Kesinlikle sırasına göre oynanmalı dediğin gibi.

Kesinlikle Gold Edition almanızı öneririm, sadece ana sürümü almayın. Bu sefer de neredeyse 300 TL'ye çıkıyor. Ne kadar güzel olsa da 300 TL'ye değeceğini düşünmüyorum. Size kalmış.

Benim İçin En İyi Hatta Oynuyabildigim Tek AC Oyunu Oynuyabildigim Derken Birkaç Saat Sonra Silmememden Bahsediyorum.
Bana soracak olursanız Odyssey hem hikaye çeşitliliği, hem diyalog çeşitliliği, hem seslendirmesi, hem oynanışı hem de Yunan dünyasının cıvıl cıvıl renk paletiyle daha iyi bir oyun. Deneyin derim.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Göksel Gündüz
Ben oynuyorum sanırım yarısına gelmişimdir. Oyun güzel, bu yeni çıkan üçleme serisinin en iyi oyunu bence. Oyunda değişiklikler var, diğer iki oyunu çok az oynadım onlarda da var mı tam hatırlamıyorum . Örneğin 2 yada daha fazla düşman karşına gelince eski oyunlardaki gibi sırayla öldürülmelerini beklemiyorlar sana ani saldırıyorlar. Yine bir bekleme var ama eski oyunlarına göre düzeltme yapmışlar.

Oyunda bazı ağır boss'lar var hala geçmekte zorlanıyorum ben. Darksouls 3 oynadıysan oradaki boss'lar gibi güçlü bosslar kullanmışlar. Oyuna ayrı bir zevk katmış her ne kadar geçmekte zorlansamda.

Oyunda kalkan kullanarak düşmanları daha kolay egale edebiliyorsun fakat zamanlama önemli. Zamansızca kullanınca olmuyor tabii ki o zaman çok basit olurdu.

Oyunda farklı silah türleri var. Ben klasik balta, kalkan kullanıyorum ama çift el silahları da var oyunda. Oyun güzel hikaye bakımından da, 240TL bence pahalı olsa da almaya değer bir oyun yapmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom