Hikaye bağı yok, hoşuna giden hangisiyse onu oyna.
Üçünün de modern zamanda bağı var. Kendi zamanları içinde de bağı var. Bayek, Kassandra'nın torunu mesela. Kassandra, tüm suikastçılara kartal görüşü gibi özel güçleri veren kişi. Suikastçıların, lekelilerin annesi. Eivor'un bitirmeye çalıştığı tapınakçılar ile Bayek'in bitirmeye çalıştığı tapınakçılar aynı. Kadimler Düzeni. Bu tapınağın hikayesini Origins'te öğrenmenin yanı sıra Odyssey'in DLC'sinde daha da bilgi sahibi oluyorsun. Kozmos Kültü, Hermes Kültü, Isuların başlangıcı gibi şeyleri de Odyssey'den öğreniyorsun hep. Layla'nın bilgisayarında da pek çok bilgi yazıyor. Origins'e de bol bol atıf yapıyor. Origins'te suikastçıların nasıl doğduğunu öğreniyorsun. Büyük İskender, Sezar, Kleopatra gibi canonun önemli kişileri ile tanışıyorsun. Direkt Valhalla'dan başlayan hikayeye yabancı kalır. Keza, Layla Hassan'ın modern zamandaki hikayesi de var. Anlamazsın yine Origins'ten başlamazsan. Hikaye ile işim yok, çat pat aksiyon akayım geçeyim diyorsan direkt Valhalla'dan başlayabilirsin. Neticede üç oyun da farklı bir dünya ve ana hikaye veriyor fakat ben sıraya uygun şekilde oynanmasını öneririm.
Layla tarafında bağı var. Oyunun az bir kısmını kaplıyor ancak oyun daha anlamlı hale geliyor.
Oyunun kendi hikayesi içerisinde de bağ var, sadece Layla değil. Az bir kısım da değil, amacımızı kaplıyor resmen. Kesinlikle sırasına göre oynanmalı dediğin gibi.
merhaba arkadaşlar xbox series s sahibiyim microsoft store'de ac valhalla 600 TL'den 240 TL'ye düşmüş. önceki serilerden ac 1, ac 3, ac 4, ac revelations oynadım ve sevmiştim ac valhalla fiyatına değer mi?
Kesinlikle Gold Edition almanızı öneririm, sadece ana sürümü almayın. Bu sefer de neredeyse 300 TL'ye çıkıyor. Ne kadar güzel olsa da 300 TL'ye değeceğini düşünmüyorum. Size kalmış.
Benim İçin En İyi Hatta Oynuyabildigim Tek AC Oyunu Oynuyabildigim Derken Birkaç Saat Sonra Silmememden Bahsediyorum.
Bana soracak olursanız Odyssey hem hikaye çeşitliliği, hem diyalog çeşitliliği, hem seslendirmesi, hem oynanışı hem de Yunan dünyasının cıvıl cıvıl renk paletiyle daha iyi bir oyun. Deneyin derim.