AC valhalla yı nasıl alabilirim ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,767
Arkadaşlar ben msi mag b550 tomahawk almıştım ve 31 Aralık öncesi aldığım için AC valhalla başvurusu yaptım ve kod geldi ben bu kodu nere girecem ? Msi sitesinde kod duruyor ve yanda redeem code yazıyo ona tıklayınca ubisoftconnect.tr ye yönlendiriyor. Ondan sonra ne yapıcağımı bilmiyorum
Post automatically merged:

.

@Sycho

.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben msi mag b550 tomahawk almıştım ve 31 Aralık öncesi aldığım için AC valhalla başvurusu yaptım ve kod geldi ben bu kodu nere girecem ? Msi sitesinde kod duruyor ve yanda redeem code yazıyo ona tıklayınca ubisoftconnect.tr ye yönlendiriyor. Ondan sonra ne yapıcağımı bilmiyorum

.

@Sycho

.
hatırlamıyorum nereye girdiğimizi

Uplay indirip kodu oraya girmeyi denediniz mi?

Ubisoft connect oldu gerçi ismi

Ubisoft Connect'e girip kod kullanma bölümüne yazacaksınız. Hesabınıza eklenecek.

.

@Sycho

.
Ubisoft connect ürün anahtarı kısmından girmen gerekiyor

Uplay indirip kodu oraya girmeyi denediniz mi?

Ubisoft connect oldu gerçi ismi
Pc ye indirmek şart mı ?
Web sitesinden olmuyor mu ?

Daha pc yi tam toplamadığım için indiremiyorum

Ubisoft Connect'e girip kod kullanma bölümüne yazacaksınız. Hesabınıza eklenecek.
Launcher den mi hocam ?

Web sitesinde 2 saat aradım bulamadım o yeri

Pc ye indirmek şart mı ?
Web sitesinden olmuyor mu ?

Daha pc yi tam toplamadığım için indiremiyorum

Launcher den mi hocam ?

Web sitesinde 2 saat aradım bulamadım o yeri
Hocam programı indirip kurmanız gerekiyor. Ayrıca bir ubisoft hesabı açmanız lazım. Hasabınızla programa giriş yapıp kodu hesabınızda aktif etmeniz lazım.

Ubisoft Connect üzerinden bağlanıp, reedem code yapmalısın.

.

@Sycho

.
uplay indir sonra oradan redem bölümüne yaz

Hocam programı indirip kurmanız gerekiyor. Ayrıca bir ubisoft hesabı açmanız lazım. Hasabınızla programa giriş yapıp kodu hesabınızda aktif etmeniz lazım.
Hesabım var ondan yana sıkıntı yokta hocam şey bu kod 3-4 ay elimde beklese sorun olur mu ?

Hesabım var ondan yana sıkıntı yokta hocam şey bu kod 3-4 ay elimde beklese sorun olur mu ?
Sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam. Sonuç olarak o artık size ait. Ha imkanınız var ise bir pc bulup halledin fazla bi vaktinizi almaz.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam. Sonuç olarak o artık size ait. Ha imkanınız var ise bir pc bulup halledin fazla bi vaktinizi almaz.
Hocam babamın işinde kullandığı leptop varda leptop intel celeron 1.7ghz 4gb rami olan eski bir leptop kaldırır mı ki ?

Birde o leptopta illaki kesin virüs vardır.

Hocam babamın işinde kullandığı leptop varda leptop intel celeron 1.7ghz 4gb rami olan eski bir leptop kaldırır mı ki ?

Birde o leptopta illaki kesin virüs vardır.
Ubisoft connect sadece bir program o yüzden kaldırır sıkıntı olmaz. Ama virüs konusunsa bir şey diyemem.

Geri