aynı kafadayızViking teması olan her şeyi sevdiğim için sevdim
önceki oyuna çok benziyor fakat yeni şeylerden bazıları eğlenceli geliyor fakat seçim kararı ne kadar kapsamlı olucak onu bilmiyorum izlettikleri fragmanda adamı öldürmediğimide tekrar geliyordu fakat böyle gerçekten bir karar verdiğimiz şeyler daha çoksa güzel olur fakat telltale oyunlarındaki gibi etki yapıcaksa çok kötü olurBence AC serisi böyle daha iyi oldu hem daha eğlenceli hem istediğin şekilde oynayabiliyosun hep böyle devam ederler umarım AC 2 falan cidden çok sıkıcıydı
mini oyunlar ve kale savaşları eklenmiş birdeOdyysey CTRL+A - CTRL+C Valhalla CTRL+V.
"Ama çok aynı olmasın, iki silah kullanabilsinler ve temasını değiştirelim." denilip yapılmış bir oyun.
Bence de ORigins ile başlayan değişme ile daha güzel oldu. Valhalla da iyi olmuşBence AC serisi böyle daha iyi oldu hem daha eğlenceli hem istediğin şekilde oynayabiliyosun hep böyle devam ederler umarım AC 2 falan cidden çok sıkıcıydı
karakter mimikleri de cidden göz kanatıyordu ama düzeltirler umarımönceki oyuna çok benziyor fakat yeni şeylerden bazıları eğlenceli geliyor fakat seçim kararı ne kadar kapsamlı olucak onu bilmiyorum izlettikleri fragmanda adamı öldürmediğimide tekrar geliyordu fakat böyle gerçekten bir karar verdiğimiz şeyler daha çoksa güzel olur fakat telltale oyunlarındaki gibi etki yapıcaksa çok kötü olur
Of ne kadar güzel, ne kadar güzel. Ana karakter de değişmiş. Gördün mü onu?mini oyunlar ve kale savaşları eklenmiş birde
assassin's creed de devrim niteliğinde bir değişimOf ne kadar güzel, ne kadar güzel. Ana karakter de değişmiş. Gördün mü onu?