Reapt0r
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
aşkolog(aşkdoktor)sen nesin yaa
aşkolog(aşkdoktor)sen nesin yaa
Bu arada cepte görüyor demiş herkes ama kız belkide normal olarak morali bozuk bunu bilemezsin benimde bir arkadaşım var tam dediğin gibi bir gün kendi geliyor muhabbete birgün sen gitsen bile soğuk herkese karşı bence yemle önce sonra bir düşünceye sahip olSelam
Benim sevdiğim bir kız var. Aramız çok iyi. Tek konuştuğum değer verdiğim kişi o diyebilirim. Benim maddi durumum ona nazaran biraz daha iyi ona yardımcı oluyorum. Sıkıntısı oluyor berber çözüyoruz. Benim sıkıntım olduğu zaman o yardımcı oluyor. Ailesi felan beni tanıyor. Ama son 1-2 aydır aramızda sanki hissedemediğim bir soğukluk var. Bir gün bakıyorum bana yazıyor arıyor çok iyi, bi bakıyorum sanki cenaze varmış gibi suspus. Beni genelde görmezden geliyor. Acaba beni cepte mi görüyor?
Ona sor.Selam
Benim sevdiğim bir kız var. Aramız çok iyi. Tek konuştuğum değer verdiğim kişi o diyebilirim. Benim maddi durumum ona nazaran biraz daha iyi ona yardımcı oluyorum. Sıkıntısı oluyor berber çözüyoruz. Benim sıkıntım olduğu zaman o yardımcı oluyor. Ailesi felan beni tanıyor. Ama son 1-2 aydır aramızda sanki hissedemediğim bir soğukluk var. Bir gün bakıyorum bana yazıyor arıyor çok iyi, bi bakıyorum sanki cenaze varmış gibi suspus. Beni genelde görmezden geliyor. Acaba beni cepte mi görüyor?
Kıyamet kopsa bile yazma umursama seni cepte görüyor , cepte görmüyorsa kendisi merak eder arayıp sorar zaten noldu diye.Selam