Neler Yeni

Acaba beni cepte mi görüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Tarık Emir
Selam
Benim sevdiğim bir kız var. Aramız çok iyi. Tek konuştuğum değer verdiğim kişi o diyebilirim. Benim maddi durumum ona nazaran biraz daha iyi ona yardımcı oluyorum. Sıkıntısı oluyor berber çözüyoruz. Benim sıkıntım olduğu zaman o yardımcı oluyor. Ailesi felan beni tanıyor. Ama son 1-2 aydır aramızda sanki hissedemediğim bir soğukluk var. Bir gün bakıyorum bana yazıyor arıyor çok iyi, bi bakıyorum sanki cenaze varmış gibi suspus. Beni genelde görmezden geliyor. Acaba beni cepte mi görüyor?
Bu arada cepte görüyor demiş herkes ama kız belkide normal olarak morali bozuk bunu bilemezsin benimde bir arkadaşım var tam dediğin gibi bir gün kendi geliyor muhabbete birgün sen gitsen bile soğuk herkese karşı bence yemle önce sonra bir düşünceye sahip ol

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Selam
Benim sevdiğim bir kız var. Aramız çok iyi. Tek konuştuğum değer verdiğim kişi o diyebilirim. Benim maddi durumum ona nazaran biraz daha iyi ona yardımcı oluyorum. Sıkıntısı oluyor berber çözüyoruz. Benim sıkıntım olduğu zaman o yardımcı oluyor. Ailesi felan beni tanıyor. Ama son 1-2 aydır aramızda sanki hissedemediğim bir soğukluk var. Bir gün bakıyorum bana yazıyor arıyor çok iyi, bi bakıyorum sanki cenaze varmış gibi suspus. Beni genelde görmezden geliyor. Acaba beni cepte mi görüyor?
Ona sor.
Bence EVET

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Selam
Kıyamet kopsa bile yazma umursama seni cepte görüyor , cepte görmüyorsa kendisi merak eder arayıp sorar zaten noldu diye.

Trdeki kızlar aşırı toxic ve hepsi kendini çok zeki zannediyor, yapılan yorumlarında hepsi doğru verilen taktikler maalesef doğru.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
kaçan kovalanır

Top Bottom