mehmettici
80+ Silver
- Katılım
- 27 Nisan 2023
- Mesajlar
- 3,953
Bunların motoru çok sorunlu değil hocam ya. Gidişleri de güzel. Ama tabii önceden gördüğü işlemleri bilmek lazım. Vasat ustaların elinde böyle arabalar çöp olabilirUcuz araç aslında ama kullanımda sürekli sorun çıkaracaktır.
@Denizgezen
Bunların motoru çok sorunlu değil hocam ya. Gidişleri de güzel. Ama tabii önceden gördüğü işlemleri bilmek lazım. Vasat ustaların elinde böyle arabalar çöp olabilir
Ağır hasar kayıtlı ve 22k şu an beki ucuz ama bi iki 3 yıl önce 22k idi arabalar bu alınmaz
Araç güzel ama bu araç değil. Maşallah güvercinden daha fazla takla atmış. Alma bunu. İlerleyen zamanlarda satmak istersen satamazsın elinde patlar. Değişmeyen boyanmayan yeri yok.
neye dayanarak soyluyorsun ilk sahibimisinAraç güzel ama bu araç değil. Maşallah güvercinden daha fazla takla atmış. Alma bunu. İlerleyen zamanlarda satmak istersen satamazsın elinde patlar. Değişmeyen boyanmayan yeri yok.
İşçiliklerle alakalı bir şey söylemeyeceğim. Sağ ön kapıya kaput çizgilerine , sol tarafa bak. Bir de direksiyon kılıfına , koltuklara bak.Araba hurdalıktan alınıp toplanmış gibi duruyor.Motoru sağlam ama kendisi ne kadar sağlam tanrı bilir. Fiyat göz önünde bulundurulduğunda alınır gibi duruyor ama.
neye dayanarak soyluyorsun ilk sahibimisin
Neyi neye dayanarak söylüyorum ?neye dayanarak soyluyorsun ilk sahibimisin